Nähtävyydet

Tapahtumat

Talviaisten tanssilava 

Talviaisten lava sijaitsee Talviaisten kylässä, noin neljän kilometrin päässä Salkolahdesta. Siihen suuntaan rupeaa tanssijalkaa vipattamaan aina kesäperjantaisin. Esiintyjät ja tarkemmat tiedot löytyy yllä olevan linkin takaa.

Himos Areena 

Tapahtumia, kulttuuria, elämyksiä, uusia ihmisiä, uusia tuttavuuksia. Himos Areenalla talvisesonkina marras-huhtikuussa joka viikonloppu esiintyy valovoimaiset artistit. Himos Areenalla ja sen läheisyydessä järjestetään läpi vuoden tapahtumia ja festivaaleja, mm The Voice Juhannus -festivaali, Iskelmä Festivaali, Pipefest sekä kokouksia ja seminaareja.

Rönnin tanssilava 

Aito perinteinen tanssilava varustettuna nykyaikaisilla ja monipuolisilla palveluilla.  Esiintyjät ja tarkemmat tiedot löytyy yllä olevan linkin takaa.

Talviaisten kyläyhdistys ja kesätori 

Kyläyhdistyksen suoramyyntitori avoinna juhannuksen jälkeen joka lauantai noin kahden kilometrin päässä Anttilasta.

Länkipohjan tapahtumat 

Längelmäki.fi-sivut on tarkoitettu alueen asukkaiden, kesäasukkaiden, matkailijoiden sekä elinkeinoelämän käyttöön. Sivuille on tietoa tulevista tapahtumista tai muuten kiinnostavista asioita.

.

Matkailukohteet lähellä

Orivesi nähtävyydet – Oriveden kaupunki

Himos – Laskettelu- ja talviurheilukeskus Jämsässä

Maivian Pidot – Maivian Pidot on tunnelmallinen juhlatalo Länkipohjan kyläkeskuksen tuntumassa. Pitopöytä tilauksesta.

Rönnin Kesäteatteri – Näytelmiä kesän läpi, vain puolen tunnin matkan päässä Salkolahdesta.

Leporannan Taidekeskus – Taidekeskus on perustettu vuonna 1972. Pihapiirin kolmessa rakennuksessa on mm. maalauksia, akvarelleja, veistoksia, grafiikkaa, valokuvia, reliefejä ja lasitöitä.

Isojärven kansallispuisto – Isojärven kansallispuisto sijaitsee Längelmäen kunnan rajalla Kuhmoisten kunnan puolella. Etäisyys valtatie 9:ltä noin 10 km ja Anttilasta noin 19 km. Opastus. Puistoalue noin 1900 ha.

Eräpyhän luonnosuojelualue – sijaitsee Längelmäveden etelärannalla, luonnonsuojelualueen keskellä.

Mänttä-Vilppula -taidekaupunki – Mänttä-Vilppulan taidekaupungissa voit kokea ainutlaatuisia elämyksiä taiteen ja kulttuurin parissa

Matkailukohteet Tampereella (1h)
Matkailukohteet Jämsässä (30 min)
Heräsikö kysymyksiä?

Ota Meihin Yhteyttä!