Varausehdot Salkolahti Lomamökit

Salkolahden Lomamökit (Vuokraaja) noudattaa mökkien varaamisessa ja varausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja:

Varaaminen ja vuokran maksu
Varauksen tekijän (Asiakas) on oltava vähintään 20 vuotias. Varaus on vahvistettu, kun Asiakas on maksanut 1. maksuerän eräpäivään mennessä. Ellei vuokraa ole suoritettu laskuun kirjattuun eräpäivään mennessä, on Vuokraajalla oikeus peruuttaa varaus.

Peruutukset ja siirrot
Jos Asiakas joutuu perumaan loman, tulee tästä ilmoittaa heti esteen ilmaannuttua. Mikäli peruutus tapahtuu yli kuukausi ennen sovittua vuokrausajankohtaa, pidätetään varausmaksu. Mikäli varauksen peruutus tehdään myöhemmin kuin 3 viikkoa ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Vuokraajalle. Asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra takaisin lukuun ottamatta varausmaksua, mikäli peruutus johtuu Asiakkaan tai hänen kanssaan yhteistaloudessa asuvan henkilön äkillisestä sairastumisesta. Peruutuksesta on ilmoitettava tällöin viipymättä. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei vuokrasummaa palauteta.

Vuokraajan oikeus peruuttaa varaus
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este; tulipalo, vesivahinko, tai muu pakottava syy, on Salkolahden Lomamökeillä oikeus irtisanoa sopimus. Salkolahden Lomamökit on tällöin velvollinen ilmoittamaan tästä asiakkaalle viipymättä ja Asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Vuokraajalla on tällöin oikeus myös esittää vaihtoehtoista majoituspaikkaa mikäli Tilaaja tämän hyväksyy.

Mökin käyttäminen

Vuokraan sisältyvät mökki varusteineen, ruokailuastiat, ruokailuvälineet, sähkö ja polttopuut. Mökeissä on tyynyt, peitot ja patjat. Vuokraushintaan eivät sisälly liinavaatteet ja pyyhkeet ellei asiasta ole erikseen sovittu. Liinavaatteita on käytettävä kaikissa vuoteissa. Makuupusseja ei saa käyttää. Puhdistusaineet kuuluvat vuokraan. Lomamökin siivouksesta loman aikana ja sen päättyessä huolehtii asiakas. Jos suoritat loppusiivouksen itse, on noudatettava annettuja ohjeita. Mikäli varauksen päättyessä ei ole tehty asianmukaista loppusiivousta ja asiasta ei ole erikseen sovittu, on Salkolahden Lomamökeillä oikeus periä jälkisiivousmaksu. Tupakointi on kielletty kaikissa mökeissämme.
Mökillä tulee käyttäytyä yleisen hyvän tavan mukaisesti, liiallista häiriötä aiheuttamatta.

Henkilömäärä
Varausta tehdessä on sovittava henkilömäärästä, mikäli mökillänne vierailee henkilöitä joista ei ole varauksen yhteydessä sovittu tulee tästä ilmoittaa vuokraajalle. Asuntoauton tai -vaunun käyttö on luvanvaraista.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläinten tuominen mökille on aina luvanvaraista. Varmistathan ennen varaamistä että mökille voi tuoda lemmikin ilmoittamalla asiasta vuokrauksen yhteydessä.

Vastuurajoitukset

Salkolahden lomamökkien korvausvastuu aiheutuneista vahingoista on aina enintään vuokrasumman suuruinen.