Mökit & huvilat

Kiiltäväinen

Tasokas hirsihuvila järven rannalla + rantasauna

Tämä valoisa huvila sijaitsee Längelmäveden rannalla, ja siinä on täysin varustettu keittiö ja maaseudun näkymät. Asiakkailla on soutuvene ja grillausmahdollisuus sekä ranta-alue.
Mökissä on kalustettu terassi ja oleskelutila, jossa on takka ja televisio. Salkolahti Lomamökillä on myös pesukone ja kuivausrumpu.
Kesällä (touko – syyskuu) on käytössä rantasauna.
Salkolahti Lomamökit on myös vain 35 minuutin ajomatkan päässä Himoksen hiihtokeskuksesta. Retkeilyä ja hiihtoa voi nauttia ympäröivällä maaseudulla.

Makuuhuonetta

Suihku

Vierasta

Kiiltäväinen

Tasokkaasti varustettu huvila Längelmäveden rannalla on avara ja valoisa lomapaikka vaativampaankin makuun. Huvilassa on sähkösauna, ja rannassa erillinen rantasauna, jossa voit kesäisin nauttia puukiukaan löylyistä. Huvilan suurella terassilla ihastelet näköalaa ja paistattelet päivää.

Täällä nautit rennosta oleilusta, grillauksesta, uimisesta ja kalastuksesta. Voit myös piipahtaa retkeilemään, sienestämään ja marjastamaan lähiympäristöön tai Isojärven kansallispuistoon. Himoksen hiihtokeskus ja golfkenttä 40 kilometrin päässä tarjoaa lisämahdollisuuksia harrastaa. 

Mökin yleinen varustus

Kauniissa mökissä on olohuone, keittiö ja makuuhuone. Mökissä on sähkölämmitys ja juokseva vesi. Vuokraan sisältyvät polttopuut, sähkö ja vene.

Makuuhuoneet

Makuuhuoneessa on 140 cm leveä parivuode.
Olohuoneessa on vuodesohva 1-2 henkilölle ja parvi 1-2 henkilölle.
Pihalla olevaan vanhaan suola-aittaan on sisustettu kesähuone, jossa on nukkumapaikat 2 hengelle.
Huom! Vaikka nukkumapaikkoja on useita, suosittelemme mukavuuden takia mökkiä max. 5 hengelle.

Jos tarvitset liinavaatteet ja pyyhkeet, voit vuokrata ne meiltä erikseen hintaan 10 e/hlö/vierailu.

Keittiö ja grillaus

Modernissa keittiössä on ruoanlaittovälineet, astiastot ja ruokapöytä 5 henkilön tarpeisiin. Keittiössä on sähköliesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi ja pakastelokero sekä mikroaaltouuni. Raikas vesi tulee sisälle porakaivosta ja sopii juotavaksi ja ruoanlaittoon. Pihassa on hirsirakenteinen grillitupa, jossa on puukäyttöinen grilli.

Sauna, suihku ja wc

Mökissä on suihku ja mökin pihalla ekologinen ulkokäymälä. Perinteinen rantasauna järven rannalla on yhteiskäytössä toisen vuokramökkimme kanssa. Saunaan tulee järvestä kylmä vesi, joka lämmitetään kiukaan kyljessä olevassa säiliössä. Saunan lämmitys kestää alle tunnin, jonka jälkeen pääset nauttimaan!

Saunalla ei ole suihkua, vaan peseytyminen tapahtuu perinteisesti vatiin sekoitettavalla vedellä. Lämmitys- ja saunavuoroista on aina sovittu joustavasti naapurimökin kesken. Saunavuorot voi toteuttaa esimerkiksi niin, että saunan lämmittäneet mökkiläiset saunovat ensin, ja sen jälkeen on naapurin vuoro.

Piha ja ranta

Mökin piha on luonnonmukainen nurmipiha, jossa pääset kulkemaan polkuja pitkin. Laiturilla on pieni istuskelualue 4 hengelle.

Rannassa on matala kajakkilaituri, josta pääset melomaan Längelmävedelle omalla kajakilla tai kanootilla. Soutuveneellä voit lähteä kalalle tai soutelemaan. Toimitamme sinulle halutessasi veneilyliivit – kerro tarvitsemasi koot ennakkoon.

Kalastus

Jos haluat kalastaa ja olet 18-64 -vuotias, sinun tulee suorittaa valtion kalastonhoitomaksu. Esimerkkihintoja: 6 e/1 vrk, 15 e/7 vrk. Maksun voi suorittaa kätevimmin Eräluvat-verkkokaupassa. Voit myös vuokrata meiltä halutessasi veneeseen hiljaisen sähköperämoottorin 15 euron vuorokausihintaan.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja tässä mökissä. Katso myös muut kohteemme – meillä on myös lemmikeille sopivia mökkejä!

Liinavaatteet ja pyyhkeet

Liinavaatteet ja pyyhkeet tarvittaessa 10 e/hlö/vierailu.

Loppusiivous

Voit tilata loppusiivouksen ennakkoon tai lomasi aikana. Loppusiivouksen hinta on 60 €. Jos teet siivouksen itse, mökissä on tarvittavat siivousvälineet ja aineet. Siivoa vasta lähtöpäivänä!

Jos tilaat loppusiivouksen, tee kuitenkin tämä:
• tiskaa astiat ja laita ne paikoilleen
• vie roskat jätepisteeseen
• kerää pullot ja tölkit pussiin
• siirrä huonekalut paikoilleen
• jätä liinavaatteet pinossa sängyn päälle
• vie mukana tuomasi ruokatarvikkeet pois

Jos teet loppusiivouksen itse, tee edellisten lisäksi seuraava:
• imuroi matot
• pyyhi lattiat kostealla mopilla
• pyyhi pöydät ja tasot kostealla liinalla
• tuuleta vuodevaatteet ulkona
• pese WC ja sauna
• vie roskat jätepisteeseen

VIERAAN PÄÄSY

Mökki sijaitsee Orivedellä, noin 60 kilometrin päässä Tampereelta. Ajomatka Tampereelta on alle 1 tunti ja Jyväskylästä 1,5 tuntia. Jotta pääset mökille, tarvitset auton.

Muuta huomioitavaa

Suosittelemme, että otat mökille mukaan ulkoilukengät, mökkielämään sopivan, lämpimän ja sateenpitävän vaatetuksen sekä kumisaappaat. Rantasaunalta on veteen jyrkät portaat, joten rantasaunassa saunominen soveltuu parhaiten aikuisille, jotka pystyvät liikkumaan normaalisti.

Heräsikö kysymyksiä?

Ota Meihin Yhteyttä!