MÖKIT & HUVILAT

Tuura

Lomamökki kauniilla kalliorannalla

Lomamökki ja avara kallioranta houkuttelevat viettämään rentouttavaa lomaa. Lumoudu järven sinestä, ota aurinkoa laiturilla ja pulahda uimaan. Piipahda sitten soutelemaan, maista lähimetsän mustikoita ja lämmitä sauna päivän päätteeksi. Vuokraan sisältyvät polttopuut, sähkö ja wifi-yhteys. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous ovat tilattavissa erikseen.

Täällä ihastuttavassa sinisessä lomamökissä vietät perheen ja ystävien kanssa kesäisen, rennon loman järven rannalla, vain tunnin päässä Tampereelta!

Tuura

Sähköpostiosoitteesi *
Koko nimesi *
Puhelinnumero *
Sisään/uloskirjautuminen *

Lisäpalvelut

Kokonaishinta
0.00

Mökin yleinen varustus

Mökissä on sähkölämmitys. Kamina tuo tunnelmaa ja lisälämpöä. Hyvin varustettu keittiö lisää lomailun mukavuutta. Mökissä on myös toimiva wifi, sisä-WC ja nopeasti lämpenevä sähkösauna. Pihan grillituvassa on puukäyttöinen grilli.

MAKUUHUONEET

Mökissä on kaksi makuuhuonetta joissa on molemmissa kaksi erillistä, 90 cm leveää vuodetta.
Tuvassa on lisäksi levitettävä vuodesohva 2 hengelle.
Jos tarvitset liinavaatteet ja pyyhkeet, voit vuokrata ne meiltä erikseen hintaan 10 e/hlö/vierailu

 

SAUNA, SUIHKU JA WC

Mökissä on nopeasti lämpenevä sähkösauna, ja saunan pesuhuoneessa on suihku. Mökissä on sisä-WC.

 

KALASTUS

Jos haluat kalastaa ja olet 18-64 -vuotias, sinun tulee suorittaa valtion kalastonhoitomaksu. Esimerkkihintoja: 6 e/1 vrk, 15 e/7 vrk. Maksun voi suorittaa kätevimmin Eräluvat-verkkokaupassa. Voit myös vuokrata meiltä halutessasi veneeseen hiljaisen sähköperämoottorin 15 euron vuorokausihintaan.

 

LIINAVAATTEET JA PYYHKEET

Liinavaatteet ja pyyhkeet tarvittaessa 10 e/hlö/vierailu.

KEITTIÖ JA GRILLAUS

Keittiössä on ruoanlaittovälineet, ruokapöytä ja astiasto kuudelle. Keittiön varusteluun kuuluu liesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja pakastelokero. Pihassa on vanhoista hirsistä rakennettu grillitupa, jossa on puukäyttöinen grilli. Vesi sopii juotavaksi ja ruoanlaittoon.

 

PIHA JA RANTA

Mökin vieressä on pieni terassi, jossa on mukava istuskella sekä ihastella mäntymetsää ja järvimaisemaa. Rinteen alla on oma laituri, josta voi pulahtaa uimaan. Käytössäsi on myös soutuvene.

 

LEMMIKKIELÄIMET

Tälle mökille lemmikit ovat tervetulleita! Ilmoitathan karvakavereista varausta tehdessäsi. Muista puhdistaa ennen lähtöäsi eläinten karvat mökistä ja kalusteista ja siivoa piha jätöksistä. Huolehdi, etteivät lemmikit aiheuta vahinkoa. Vastaat vahingoista sekä mökissä että mökin ympäristössä.

Jos haluat tutustua muihin lemmikkiystävällisiin mökkeihimme, katso esimerkiksi Minttu ja Tivoli.

LOPPUSIIVOUS

Voit tilata loppusiivouksen ennakkoon tai lomasi aikana. Loppusiivouksen hinta on 60 €. Jos teet siivouksen itse, mökissä on tarvittavat siivousvälineet ja aineet. Siivoa vasta lähtöpäivänä!

Jos tilaat loppusiivouksen, tee kuitenkin tämä:
• tiskaa astiat ja laita ne paikoilleen
• vie roskat jätepisteeseen
• kerää pullot ja tölkit pussiin
• siirrä huonekalut paikoilleen
• jätä liinavaatteet pinossa sängyn päälle
• vie mukana tuomasi ruokatarvikkeet pois
• jos mukanasi on lemmikkejä, puhdista karvat ja siivoa jätökset

Jos teet loppusiivouksen itse, tee edellisten lisäksi seuraava:
• imuroi matot
• pyyhi lattiat kostealla mopilla
• pyyhi pöydät ja tasot kostealla liinalla
• tuuleta vuodevaatteet ulkona
• pese WC ja sauna
• vie roskat jätepisteeseen

SIJAINTI

Mökki sijaitsee Orivedellä, noin 70 kilometrin päässä Tampereelta. Ajomatka Tampereelta on alle 1 tunti ja Jyväskylästä 1,5 tuntia. Jotta pääset mökille, tarvitset auton. Pysäköintitilaa on mökin vieressä.

 

MUUTA HUOMIOITAVAA

Mökki soveltuu parhaiten aikuisille, jotka pystyvät liikkumaan normaalisti metsäisessä maastossa. Suosittelemme, että otat mökille mukaan ulkoilukengät, mökkielämään sopivan, lämpimän ja sateenpitävän vaatetuksen sekä kumisaappaat.

Kysy lisää

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?

Ota rohkeasti yhteyttä!