MÖKIT & HUVILAT

Tivoli

Mökki piilossa järven rannalla & rantasauna

Mökki – tai oikeastaan piilopirtti – on mahtava kohde arjen keskeltä vetäytymiseen! Hirsirakenteisessa pirtissä on oma ranta, ja veneellä pääset kalaan tai soutelemaan. Yksityisellä, hiekkapohjaisella uimapaikalla nautit veteen pulahtamisesta samalla, kun saunot perinteisessä saunassa.
Mökissä on sähkölämmitys ja juokseva kylmä vesi. Vuokraan sisältyy polttopuut, sähkö ja vene. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen voit tilata lisäpalveluna. Tervetuloa nauttimaan luonnon rauhasta, vain tunti Tampereelta!

Tivoli

Sähköpostiosoitteesi *
Koko nimesi *
Puhelinnumero *
Sisään/uloskirjautuminen *

Lisäpalvelut

Kokonaishinta
0.00

Mökin yleinen varustus

Perinteisessä 30 m2:n piilopirtissä on tupakeittiö, yksi makuuhuone, sähkölämmitys ja juokseva vesi. Suihkua ei ole, mutta puulämmitteinen rantasauna antaa päivän päätteeksi mukavat löylyt. Pihan upeassa grillituvassa on puukäyttöinen grilli.

MAKUUHUONEET

Makuuhuoneessa on 160 cm leveä parivuode.
Jos tarvitset liinavaatteet ja pyyhkeet, voit vuokrata ne meiltä erikseen hintaan 10 e/hlö/vierailu.

 

SAUNA, SUIHKU JA WC

Piilopirtin pihalla on ekologinen, kompostoiva ulkokäymälä. Perinteisestä saunasta pääset rantaan uimaan portaita pitkin. Saunaan tulee järvestä kylmä vesi, joka lämmitetään kiukaan kyljessä olevassa säiliössä. Mökillä tai saunalla ei ole suihkua. Peseytyminen tapahtuu saunalla perinteisesti vatiin sekoitettavalla vedellä.

 

KALASTUS

Jos haluat kalastaa ja olet 18-64 -vuotias, sinun tulee suorittaa valtion kalastonhoitomaksu. Esimerkkihintoja: 6 e/1 vrk, 15 e/7 vrk. Maksun voi suorittaa kätevimmin Eräluvat-verkkokaupassa. Voit myös vuokrata meiltä halutessasi veneeseen hiljaisen sähköperämoottorin 15 euron vuorokausihintaan.

 

LIINAVAATTEET JA PYYHKEET

Liinavaatteet ja pyyhkeet tarvittaessa 10 e/hlö/vierailu.

KEITTIÖ JA GRILLAUS

Tupakeittiössä on ruoanlaittovälineet, astiastot ja ruokapöytä kahden henkilön tarpeisiin. Keittiössä on sähköliesi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja jääkaappi. Mökkiin tulee sisälle raikas vesi, joka sopii juotavaksi ja ruoanlaittoon. Pihassa on upea, vanhoista hirsistä rakennettu grillitupa, jossa on puukäyttöinen grilli.

 

PIHA JA RANTA

Piilopirtin piha on metsäinen ja kallioinen. Mökiltä on upeat näköalat järvelle! Soutuveneellä voit lähteä kalalle tai soutelemaan. Toimitamme sinulle halutessasi veneilyliivit – kerro tarvitsemasi koot ennakkoon.

 

LEMMIKKIELÄIMET

Tälle mökille lemmikit ovat tervetulleita! Ilmoitathan karvakavereista varausta tehdessäsi. Muista puhdistaa ennen lähtöäsi eläinten karvat mökistä ja kalusteista ja siivoa piha jätöksistä. Huolehdi, etteivät lemmikit aiheuta vahinkoa. Vastaat vahingoista sekä mökissä että mökin ympäristössä.

Muita lemmikkiystvällisiä mökkejämme ovat mm. Minttu ja omassa saaressa sijaitseva Pielppa.

LOPPUSIIVOUS

Voit tilata loppusiivouksen ennakkoon tai lomasi aikana. Loppusiivouksen hinta on 60 €. Jos teet siivouksen itse, mökissä on tarvittavat siivousvälineet ja aineet. Siivoa vasta lähtöpäivänä!

Jos tilaat loppusiivouksen, tee kuitenkin tämä:
• tiskaa astiat ja laita ne paikoilleen
• vie roskat jätepisteeseen
• kerää pullot ja tölkit pussiin
• siirrä huonekalut paikoilleen
• jätä liinavaatteet pinossa sängyn päälle
• vie mukana tuomasi ruokatarvikkeet pois
• jos mukanasi on lemmikkejä, puhdista karvat ja siivoa jätökset

Jos teet loppusiivouksen itse, tee edellisten lisäksi seuraava:
• tamppaa matot
• pyyhi lattiat kostealla mopilla
• pyyhi pöydät ja tasot kostealla liinalla
• tuuleta vuodevaatteet ulkona
• puhdista WC ja sauna
• vie roskat jätepisteeseen

SIJAINTI

Mökki sijaitsee Orivedellä, noin 60 kilometrin päässä Tampereelta. Ajomatka Tampereelta on alle tunti ja Jyväskylästä 1,5 tuntia. Jotta pääset mökille, tarvitset auton. Pirtin vieressä olevalle parkkipaikalle mahtuu yksi auto.

 

MUUTA HUOMIOITAVAA

Järven pohja on luonnostaan humuspitoinen, joten järven vesi on tummaa. Mökki soveltuu parhaiten aikuisille, jotka pystyvät liikkumaan normaalisti, koska paikalla on korkeuseroja. Suosittelemme, että otat mökille mukaan ulkoilukengät, mökkielämään sopivan, lämpimän ja sateenpitävän vaatetuksen sekä kumisaappaat.

Kysy lisää

HALUATKO KYSYÄ LISÄÄ?

Ota rohkeasti yhteyttä!