Mökit & huvilat

Tikkamäki

Rauhallinen mökki, sauna ja vene, 1 h Tampereelta

Rauhallinen mökki luonnon helmassa, kauniin Niemijärven rannalla, on mahtava paikka kalastamiseen, sienestämiseen ja marjastamiseen sekä oleiluun luonnossa leväten, mietiskellen ja retkiä tehden. Mökillä on oma ranta, laituri ja soutuvene. Sisä-WC, sähkösauna ja varusteltu tupakeittiö tekevät mökkilomastasi mukavan ja helpon. Vuokraan sisältyvät polttopuut, sähkö ja wifi-yhteys. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen voit tilata lisäpalveluna.

Tervetuloa rauhalliselle lomalle!

Tikkamäki

Vuonna 2018 remontoidussa 40 m2:n mökissä mökkeilet luonnon rauhassa vain 1 tunnin päässä Tampereelta ja 1,5 tunnin päässä Jyväskylästä. Niemijärvellä soutelet ja kalastelet rauhassa: järvellä ei liiku äänekkäitä moottoriveneitä ja sen rannoilla on vain 5 muuta mökkiä.

Mökin yleinen varustus

Mökissä on sähkölämmitys ja mukavaa lisälämpöä tuova kamina. Mökissä on myös toimiva wifi.

Makuuhuoneet

Mökissä on kaksi makuuhuonetta. Toisessa on 160 cm leveä parivuode ja toisessa 140 cm leveä parivuode. Jos tarvitset liinavaatteet ja pyyhkeet, voit vuokrata ne meiltä erikseen hintaan 10 e/hlö/vierailu.

Keittiö ja grillaus

Keittiössä on ruoanlaittovälineet, astiastot sekä ruokapöytä 6 henkilön tarpeisiin. Keittiön varustukseen kuuluu liesi, uuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi ja pakastelokero. Mökkiin sisälle tuleva vesi tulee järvestä ja soveltuu peseytymiseen sekä tiskaukseen. Raikasta juomavettä saat käsikäyttöisestä kaivosta mökin läheltä.

Sauna, suihku ja wc

Mökissä on nopeasti lämpenevä sähkösauna. Saunan pesuhuoneessa on suihku ja WC. Pihalla on lisäksi ekokäymälä.

Piha ja ranta

Mökissä on pieni terassi, jossa on ulkokalusteet kahdelle. Terassilla on mukava istuskella ja juoda vaikka päiväkahvit mökkeilyn lomassa! Mökin vieressä on oma uimaranta ja laituri. Rannassa oleva soutuvene on käytössäsi koko loman ajan. Toimitamme pyydettäessä sinulle myös veneilyliivit – kerro tarvitsemasi määrä ja koot ennakkoon. Rannassa on lisäksi tunnelmallinen laavu, jossa on mukava istuskella iltanuotiolla.

Kalastus

Jos haluat kalastaa ja olet 18-64 -vuotias, sinun tulee suorittaa valtion kalastonhoitomaksu. Esimerkkihintoja: 6 e/1 vrk, 15 e/7 vrk. Maksun voi suorittaa kätevimmin Eräluvat-verkkokaupassa. Voit myös vuokrata meiltä halutessasi veneeseen hiljaisen sähköperämoottorin 15 euron vuorokausihintaan.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja tässä mökissä. Katso myös muut kohteemme – meillä on myös lemmikeille sopivia mökkejä!

Liinavaatteet ja pyyhkeet
Liinavaatteet ja pyyhkeet tarvittaessa 10 e/hlö/vierailu.
Loppusiivous

Voit tilata loppusiivouksen ennakkoon tai lomasi aikana. Loppusiivouksen hinta on 60 €. Jos teet siivouksen itse, mökissä on tarvittavat siivousvälineet ja aineet. Siivoa vasta lähtöpäivänä!

Jos tilaat loppusiivouksen, tee kuitenkin tämä:
• tiskaa astiat ja laita ne paikoilleen
• vie roskat jätepisteeseen
• kerää pullot ja tölkit pussiin
• siirrä huonekalut paikoilleen
• jätä liinavaatteet pinossa sängyn päälle
• vie mukana tuomasi ruokatarvikkeet pois

Jos teet loppusiivouksen itse, tee edellisten lisäksi seuraava:
• imuroi matot
• pyyhi lattiat kostealla mopilla
• pyyhi pöydät ja tasot kostealla liinalla
• tuuleta vuodevaatteet ulkona
• pese WC ja sauna
• vie roskat jätepisteeseen

VIERAAN PÄÄSY

Jotta pääset mökille, tarvitset auton. Ajomatka Tampereelta on noin 1 tunti ja Jyväskylästä 1,5 tuntia. Tie mökille on pieni metsäautotie, jonne pääsee normaalilla perheautolla. Madalletulla autolla tietä on vaikea ajaa – emme suosittele kokeilua! Mökin lähellä on parkkipaikka autolle.

Muuta huomioitavaa

Mökki soveltuu parhaiten aikuisille, jotka pystyvät liikkumaan normaalisti metsämaastossa. Suosittelemme, että otat mökille mukaan kunnolliset ulkoilukengät ja mökkielämään sopivan, lämpimän vaatetuksen – Suomen kesä on arvaamaton!

Heräsikö kysymyksiä?

Ota Meihin Yhteyttä!