Mökit & huvilat

Tivoli

Oma piilopirtti järven rannalla & rantasauna

Omassa rauhassa olevalle piilopirtille on mahtavaa vetäytyä arjen keskeltä! Hirsirakenteisessa pirtissä on oma ranta, ja veneellä pääset kalaan tai soutelemaan. Yksityisellä, hiekkapohjaisella uimapaikalla nautit veteen pulahtamisesta samalla, kun saunot perinteisessä saunassa.
Mökissä on sähkölämmitys ja juokseva kylmä vesi. Vuokraan sisältyy polttopuut, sähkö ja vene. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen voit tilata lisäpalveluna. Tervetuloa nauttimaan luonnon rauhasta 1 h Tampereelta!

Tivoli

Piilopirtti uinuu omassa rauhassa, päättyvän tien päässä, joten täällä pääset todella lähelle luontoa. Kauniin Längelmäveden rannalla sijaitsevassa mökissä majoittuu mukavasti 2 henkilöä. Mökille voit ottaa mukaasi myös lemmikin.

Mökin yleinen varustus

Perinteisessä 30 m2:n piilopirtissä on tupakeittiö ja 1 makuuhuone. Mökissä on sähkölämmitys ja juokseva vesi.

Makuuhuoneet

Makuuhuoneessa on 160 cm leveä parivuode.
Jos tarvitset liinavaatteet ja pyyhkeet, voit vuokrata ne meiltä erikseen hintaan 10 e/hlö/vierailu.

Keittiö ja grillaus

Tupakeittiössä on ruoanlaittovälineet, astiastot ja ruokapöytä 2 henkilön tarpeisiin. Keittiössä on sähköliesi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja jääkaappi. Mökkiin tulee sisälle raikas vesi, joka sopii juotavaksi ja ruoanlaittoon. Pihassa on upea, vanhoista hirsistä rakennettu grillitupa, jossa on puukäyttöinen grilli.

Sauna, suihku ja wc

Piilopirtin pihalla on ekologinen, kompostoiva ulkokäymälä. Perinteisestä saunasta pääset rantaan uimaan portaita pitkin. Saunaan tulee järvestä kylmä vesi, joka lämmitetään kiukaan kyljessä olevassa säiliössä. Piilopirtillä tai saunalla ei ole suihkua. Peseytyminen tapahtuu saunalla perinteisesti vatiin sekoitettavalla vedellä.

Piha ja ranta

Piilopirtin piha on metsäinen ja kallioinen. Mökiltä on upeat näköalat järvelle! Soutuveneellä voit lähteä kalalle tai soutelemaan. Toimitamme sinulle halutessasi veneilyliivit – kerro tarvitsemasi koot ennakkoon.

Kalastus

Jos haluat kalastaa ja olet 18-64 -vuotias, sinun tulee suorittaa valtion kalastonhoitomaksu. Esimerkkihintoja: 6 e/1 vrk, 15 e/7 vrk. Maksun voi suorittaa kätevimmin Eräluvat-verkkokaupassa. Voit myös vuokrata meiltä halutessasi veneeseen hiljaisen sähköperämoottorin 15 euron vuorokausihintaan.

Lemmikkieläimet

Tälle mökille lemmikit ovat tervetulleita! Ilmoitathan karvakavereista varausta tehdessäsi. Muista puhdistaa ennen lähtöäsi eläinten karvat mökistä ja kalusteista, ja siivoa piha jätöksistä. Huolehdi, etteivät lemmikit aiheuta vahinkoa. Vastaat vahingoista sekä mökissä että mökin ympäristössä.

Liinavaatteet ja pyyhkeet

Liinavaatteet ja pyyhkeet tarvittaessa 10 e/hlö/vierailu.

Loppusiivous

Voit tilata loppusiivouksen ennakkoon tai lomasi aikana. Loppusiivouksen hinta on 60 €. Jos teet siivouksen itse, mökissä on tarvittavat siivousvälineet ja aineet. Siivoa vasta lähtöpäivänä!

Jos tilaat loppusiivouksen, tee kuitenkin tämä:
• tiskaa astiat ja laita ne paikoilleen
• vie roskat jätepisteeseen
• kerää pullot ja tölkit pussiin
• siirrä huonekalut paikoilleen
• jätä liinavaatteet pinossa sängyn päälle
• vie mukana tuomasi ruokatarvikkeet pois
• jos mukanasi on lemmikkejä, puhdista karvat ja siivoa jätökset

Jos teet loppusiivouksen itse, tee edellisten lisäksi seuraava:
• imuroi matot
• pyyhi lattiat kostealla mopilla
• pyyhi pöydät ja tasot kostealla liinalla
• tuuleta vuodevaatteet ulkona
• pese WC ja sauna
• vie roskat jätepisteeseen

VIERAAN PÄÄSY

Piilopirtti sijaitsee Orivedellä, noin 60 kilometrin päässä Tampereelta. Ajomatka Tampereelta on alle 1 tunti ja Jyväskylästä 1,5 tuntia. Jotta pääset mökille, tarvitset auton. Pirtin vieressä olevalle parkkipaikalle sopii 1 auto.

Muuta huomioitavaa

Järven pohja on luonnostaan humuspitoinen, joten järven vesi on tummaa. Piilopirtti soveltuu parhaiten aikuisille, jotka pystyvät liikkumaan normaalisti, koska paikalla on korkeuseroja. Suosittelemme, että otat mökille mukaan ulkoilukengät, mökkielämään sopivan, lämpimän ja sateenpitävän vaatetuksen sekä kumisaappaat.

Heräsikö kysymyksiä?

Ota Meihin Yhteyttä!