Mökit & huvilat

Tontti

Lumoava mökki metsässä, järven rannalla

Mökki sijaitsee erittäin hiljaisella järvellä syvällä metsässä. Tämä on täydellinen paikka lähteä luontoon, vaeltaa, mietiskellä, levätä, bongailla lintuja, sienestää, kalastaa, marjastaa tai vain tutustua paikalliseen maaseutuun Tampereen läheisyydessä.

Makuuhuonetta

Suihku

Vierasta

Tontti

Niemijärvellä on vain 5 muuta mökkiä ja olemme yrittäneet pitää paikan hyvin rauhallisena, järvellä ei ole mm. äänekkäitä moottoriveneitä. Päästäksesi tähän mökkiin tarvitset autoa, tie mökkiin on hyvin pieni metsäautotie. Tarvitset myös hyviä retkeilyvarusteita, luonto on villi ja suosittelemme käyttämään kunnollisia ulkoilukenkiä ja vaatteita.

Mökin yleinen varustus

Niemijärvellä on vain 5 muuta mökkiä ja olemme yrittäneet pitää paikan hyvin rauhallisena, järvellä ei ole mm. äänekkäitä moottoriveneitä. Päästäksesi tähän mökkiin tarvitset autoa, tie mökkiin on hyvin pieni metsäautotie. Tarvitset myös hyviä retkeilyvarusteita, luonto on villi ja suosittelemme käyttämään kunnollisia ulkoilukenkiä ja vaatteita.

Makuuhuoneet

Mökissä on kaksi makuuhuonetta. Toisessa on 160 cm leveä parivuode ja toisessa 120 cm leveä vuode.
Jos tarvitset liinavaatteet ja pyyhkeet, voit vuokrata ne meiltä erikseen hintaan 10 e/hlö/vierailu

Keittiö ja grillaus

Keittiössä on ruoanlaittovälineet, ruokapöytä ja astiasto 6 henkilölle. Keittiön varusteluun kuuluu liesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja pakastelokero. Mökin vieressä on lisäksi avotulipaikka vaikkapa makkaranpaistoa ajatellen. Huom! Juomavesi kannattaa tuoda mukana tai pyytää meitä toimittamaan se valmiiksi mökille.

Sauna, suihku ja wc

Mökissä on nopeasti lämpenevä sähkösauna, ja saunan pesuhuoneessa on suihku. Kylpyhuoneessa on moderni pakastava WC istuin. Mökin pihalla on lisäksi ulkokäymälä.

Piha ja ranta

Mökin vieressä on pieni terassi, jossa on mukava istuskella sekä ihastella maisemaa. Rinteen alla on oma laituri, josta voi pulahtaa uimaan. Käytössäsi on soutuvene, ja pyydettäessä toimitamme käyttöösi myös veneilyliivit (kerro tarvitsemasi koot ennakkoon).

Kalastus

Jos haluat kalastaa ja olet 18-64 -vuotias, sinun tulee suorittaa valtion kalastonhoitomaksu. Esimerkkihintoja: 6 e/1 vrk, 15 e/7 vrk. Maksun voi suorittaa kätevimmin Eräluvat-verkkokaupassa. Voit myös vuokrata meiltä halutessasi veneeseen hiljaisen sähköperämoottorin 15 euron vuorokausihintaan.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja tässä mökissä. Katso myös muut kohteemme – meillä on myös lemmikeille sopivia mökkejä!

Liinavaatteet ja pyyhkeet
Liinavaatteet ja pyyhkeet tarvittaessa 10 e/hlö/vierailu.
Loppusiivous
Voit tilata loppusiivouksen ennakkoon tai lomasi aikana. Loppusiivouksen hinta on 60 €. Jos teet siivouksen itse, mökissä on tarvittavat siivousvälineet ja aineet. Siivoa vasta lähtöpäivänä!

Jos tilaat loppusiivouksen, tee kuitenkin tämä:
• tiskaa astiat ja laita ne paikoilleen
• vie roskat jätepisteeseen
• kerää pullot ja tölkit pussiin
• siirrä huonekalut paikoilleen
• jätä liinavaatteet pinossa sängyn päälle
• vie mukana tuomasi ruokatarvikkeet pois

Jos teet loppusiivouksen itse, tee edellisten lisäksi seuraava:
• imuroi matot
• pyyhi lattiat kostealla mopilla
• pyyhi pöydät ja tasot kostealla liinalla
• tuuleta vuodevaatteet ulkona
• pese WC ja sauna
• vie roskat jätepisteeseen

VIERAAN PÄÄSY

Huvila sijaitsee Orivedellä, noin 70 kilometrin päässä Tampereelta. Ajomatka Tampereelta on alle 1 tunti ja Jyväskylästä 1,5 tuntia. Jotta pääset mökille, tarvitset auton. Pysäköintitilaa on mökin vieressä.

Muuta huomioitavaa
Suosittelemme, että otat mökille mukaan ulkoilukengät, mökkielämään sopivan, lämpimän ja sateenpitävän vaatetuksen sekä kumisaappaat. Rantasaunalta on veteen jyrkät portaat, joten rantasaunassa saunominen soveltuu parhaiten aikuisille, jotka pystyvät liikkumaan normaalisti.
Heräsikö kysymyksiä?

Ota Meihin Yhteyttä!