Mökit & huvilat

Vehmaanpirtti

Kaunis mökki järven ranna & rantasauna

Vain 1 tunti Tampereelta ja olet viihtyisällä mökillä, sinisen järven rannalla! Raikkaasti sisustetussa mökissä on moderni keittiö, suihku ja sähkölämmitys. Yöunet maistuvat mökissä, parvella ja upeassa, vanhassa suola-aitassa.

Raikas juomavesi tulee kaivosta, pihalla on grillikatos ja rannassa vene. Rantasauna on yhteiskäytössä naapurimökin kanssa. Vuokraan sisältyy polttopuut, sähkö ja vene. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen voit tilata lisäpalveluna. Tervetuloa maalle lomailemaan!

Vehmaanpirtti

Kauniissa, Längelmäveden rannalla sijaitsevassa 30 m2:n mökissä majoittuu mukavasti 2-3 henkilöä. Piha-aitassa on lisämajoitusmahdollisuus 2 henkilölle. Perinteisellä mökillä ihailet upeaa järvimaisemaa pihalta tai lasiverannalta.

Rantasaunalta pääset portaita pitkin veteen polskimaan ja virkistäytymään. Mökillä on oma ranta ja soutuvene on käytössäsi. Jos sinulla on oma kanootti tai kajakki, pääset matalasta kajakkilaiturista helposti melomaan. Grillikatoksessa kokkailet makkarat ja muut herkut koko porukalle.

Mökin yleinen varustus

Kauniissa mökissä on olohuone, keittiö ja makuuhuone. Mökissä on sähkölämmitys ja juokseva vesi. Vuokraan sisältyvät polttopuut, sähkö ja vene.

Makuuhuoneet
Makuuhuoneessa on 140 cm leveä parivuode.
Olohuoneessa on vuodesohva 1-2 henkilölle ja parvi 1-2 henkilölle.
Pihalla olevaan vanhaan suola-aittaan on sisustettu kesähuone, jossa on nukkumapaikat 2 hengelle.
Huom! Vaikka nukkumapaikkoja on useita, suosittelemme mukavuuden takia mökkiä max. 5 hengelle.

Jos tarvitset liinavaatteet ja pyyhkeet, voit vuokrata ne meiltä erikseen hintaan 10 e/hlö/vierailu.

Keittiö ja grillaus

Modernissa keittiössä on ruoanlaittovälineet, astiastot ja ruokapöytä 5 henkilön tarpeisiin. Keittiössä on sähköliesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi sekä mikroaaltouuni. Raikas vesi tulee sisälle porakaivosta ja sopii juotavaksi ja ruoanlaittoon. Pihassa on hirsirakenteinen grillitupa, jossa on puukäyttöinen grilli.

Sauna, suihku ja wc
Mökissä on suihku ja mökin pihalla ekologinen ulkokäymälä. Perinteinen rantasauna järven rannalla on yhteiskäytössä toisen vuokramökkimme kanssa. Saunaan tulee järvestä kylmä vesi, joka lämmitetään kiukaan kyljessä olevassa säiliössä. Saunan lämmitys kestää alle tunnin, jonka jälkeen pääset nauttimaan!

Saunalla ei ole suihkua, vaan peseytyminen tapahtuu perinteisesti vatiin sekoitettavalla vedellä. Lämmitys- ja saunavuoroista on aina sovittu joustavasti naapurimökin kesken. Saunavuorot voi toteuttaa esimerkiksi niin, että saunan lämmittäneet mökkiläiset saunovat ensin, ja sen jälkeen on naapurin vuoro.

Piha ja ranta
Mökin piha on luonnonmukainen nurmipiha, jossa pääset kulkemaan polkuja pitkin. Laiturilla on pieni istuskelualue 4 hengelle.

Rannassa on matala kajakkilaituri, josta pääset melomaan Längelmävedelle omalla kajakilla tai kanootilla. Soutuveneellä voit lähteä kalalle tai soutelemaan. Toimitamme sinulle halutessasi veneilyliivit – kerro tarvitsemasi koot ennakkoon.

Kalastus
Jos haluat kalastaa ja olet 18-64 -vuotias, sinun tulee suorittaa valtion kalastonhoitomaksu. Esimerkkihintoja: 6 e/1 vrk, 15 e/7 vrk. Maksun voi suorittaa kätevimmin Eräluvat-verkkokaupassa. Voit myös vuokrata meiltä halutessasi veneeseen hiljaisen sähköperämoottorin 15 euron vuorokausihintaan.
Lemmikkieläimet
Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja tässä mökissä. Katso myös muut kohteemme – meillä on myös lemmikeille sopivia mökkejä!
Liinavaatteet ja pyyhkeet
Liinavaatteet ja pyyhkeet tarvittaessa 10 e/hlö/vierailu.
Loppusiivous
Voit tilata loppusiivouksen ennakkoon tai lomasi aikana. Loppusiivouksen hinta on 60 €. Jos teet siivouksen itse, mökissä on tarvittavat siivousvälineet ja aineet. Siivoa vasta lähtöpäivänä!

Jos tilaat loppusiivouksen, tee kuitenkin tämä:
• tiskaa astiat ja laita ne paikoilleen
• vie roskat jätepisteeseen
• kerää pullot ja tölkit pussiin
• siirrä huonekalut paikoilleen
• jätä liinavaatteet pinossa sängyn päälle
• vie mukana tuomasi ruokatarvikkeet pois

Jos teet loppusiivouksen itse, tee edellisten lisäksi seuraava:
• imuroi matot
• pyyhi lattiat kostealla mopilla
• pyyhi pöydät ja tasot kostealla liinalla
• tuuleta vuodevaatteet ulkona
• pese WC ja sauna
• vie roskat jätepisteeseen

VIERAAN PÄÄSY
Mökki sijaitsee Orivedellä, noin 60 kilometrin päässä Tampereelta. Ajomatka Tampereelta on alle 1 tunti ja Jyväskylästä 1,5 tuntia. Jotta pääset mökille, tarvitset auton.
Muuta huomioitavaa
Suosittelemme, että otat mökille mukaan ulkoilukengät, mökkielämään sopivan, lämpimän ja sateenpitävän vaatetuksen sekä kumisaappaat. Rantasaunalta on veteen jyrkät portaat, joten rantasaunassa saunominen soveltuu parhaiten aikuisille, jotka pystyvät liikkumaan normaalisti.
Heräsikö kysymyksiä?

Ota Meihin Yhteyttä!