Mökit & huvilat

Minttu

Vuokramökki tuoksuvan mäntymetsän suojissa

Vuokramökki kauniin mäntymetsän rauhassa, sinisen järven rannalla kutsuu lepäämään ja tutustumaan suomalaiseen luontoon ja maaseutuun. Omalta laiturilta voit pulahtaa uimaan, ja soutuveneellä pääset järvelle. Poimi marjoja, sauno ja grillaa – ne kruunaavat perinteisen suomalaisen loman! Vuokraan sisältyvät polttopuut, sähkö ja wifi. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous ovat tilattavissa erikseen.

Vietä rentouttava loma järvimaisemasta nauttien, vain tunti Tampereelta!

Minttu vuokramökki

Kauniissa rinteessä lepäävä 40 m2:n vuokramökki on rauhallinen paikka lomailuun, oleiluun ja luonnon tarkkailuun. Mökissä majoittuu mukavasti 2 aikuista ja 2 lasta. Tälle mökille voit ottaa mukaasi myös lemmikin.

Mökin yleinen varustus

Mökissä on sähkölämmitys sekä juokseva, järvestä tuleva vesi. Kamina tuo tunnelmaa ja lisälämpöä. Mökissä on myös toimiva wifi-yhteys, nopeasti lämpenevä sähkösauna sekä terassilla kaasugrilli kokkailuun.

Makuuhuoneet

Mökissä on kaksi makuuhuonetta. Toisessa on 160 cm leveä parivuode ja toisessa 120 cm leveä vuode.
Tuvassa on lisäksi levitettävä vuodesohva 2 hengelle.
Jos tarvitset liinavaatteet ja pyyhkeet, voit vuokrata ne meiltä erikseen hintaan 10 e/hlö/vierailu

Keittiö ja grillaus

Keittiössä on ruoanlaittovälineet, ruokapöytä ja astiasto kuudelle. Keittiön varusteluun kuuluu liesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja pakastelokero. Vesi sopii juotavaksi ja ruoanlaittoon. Terassilla on kaasugrilli.

Sauna, suihku ja wc

Mökissä on nopeasti lämpenevä sähkösauna, ja saunan pesuhuoneessa on suihku. Pihalla on ulkokäymälä.

Piha ja ranta

Mökin vieressä on pieni terassi, jossa on mukava istuskella sekä ihastella mäntymetsää ja järvimaisemaa. Rinteen alla on oma laituri, josta voi pulahtaa uimaan. Käytössäsi on soutuvene, ja pyydettäessä toimitamme käyttöösi myös veneilyliivit (kerro tarvitsemasi koot ennakkoon).

Kalastus

Jos haluat kalastaa ja olet 18-64 -vuotias, sinun tulee suorittaa valtion kalastonhoitomaksu. Esimerkkihintoja: 6 e/1 vrk, 15 e/7 vrk. Maksun voi suorittaa kätevimmin Eräluvat-verkkokaupassa. Voit myös vuokrata meiltä halutessasi veneeseen hiljaisen sähköperämoottorin 15 euron vuorokausihintaan.

Lemmikkieläimet

Tälle mökille lemmikit ovat tervetulleita! Ilmoitathan eläinystävistäsi varausta tehdessäsi. Muista puhdistaa ennen lähtöäsi eläinten karvat mökistä ja kalusteista, ja siivoa piha jätöksistä. Huolehdi, etteivät lemmikit aiheuta vahinkoa.

Liinavaatteet ja pyyhkeet

Liinavaatteet ja pyyhkeet tarvittaessa 10 e/hlö/vierailu.

Loppusiivous

Voit tilata loppusiivouksen ennakkoon tai lomasi aikana. Loppusiivouksen hinta on 60 €. Jos teet siivouksen itse, mökissä on tarvittavat siivousvälineet ja aineet. Siivoa vasta lähtöpäivänä!

Jos tilaat loppusiivouksen, tee kuitenkin tämä:
• tiskaa astiat ja laita ne paikoilleen
• puhdista grilli
• kerää pullot ja tölkit pussiin
• siirrä huonekalut paikoilleen
• jätä liinavaatteet pinossa sängyn päälle
• vie mukana tuomasi ruokatarvikkeet pois
• jos mukanasi on lemmikkejä, puhdista karvat ja siivoa jätökset

Jos teet loppusiivouksen itse, tee edellisten lisäksi seuraava:
• tamppaa matot
• imuroi lattiat
• pyyhi lattiat kostealla mopilla
• pyyhi pöydät ja tasot kostealla liinalla
• tuuleta vuodevaatteet ulkona
• pese WC ja sauna
• vie roskat jätepisteeseen

SIJAINTI

Mökki sijaitsee Orivedellä, noin 70 kilometrin päässä Tampereelta. Ajomatka Tampereelta on alle 1 tunti ja Jyväskylästä 1,5 tuntia. Jotta pääset mökille, tarvitset auton. Pysäköintitilaa on mökin vieressä.

Muuta huomioitavaa

Mökki soveltuu parhaiten aikuisille, jotka pystyvät liikkumaan normaalisti, koska paikalla on korkeuseroja. Suosittelemme, että otat mökille mukaan ulkoilukengät, mökkielämään sopivan, lämpimän ja sateenpitävän vaatetuksen sekä kumisaappaat.

Jos haluat katsoa muitakin mökkejämme, tutustu esimerkiksi Tuuraan tai Huvikumpuun.

 

Heräsikö kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä!