MÖKIT & HUVILAT

Harttentupa

Mummonmökki järven rannalla

Mummonmökki Harttentupa on unelmien paikka viettää lomaa järven rannalla, noin tunnin päässä Tampereelta. Nauti päivistä pihakeinussa tai terassilla istuen, saunoen, soudellen ja kauniita auringonlaskuja ihaillen!

Idyllisessä mummonmökissä on perinteinen puulämmitys. Keittiö on perusvarusteltu ja raikas juomavesi tulee porakaivosta. Rannan sauna on yhteiskäytössä toisen mökin kanssa. Vuokraan sisältyy vene, polttopuut ja sähkö. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen voit tilata lisäpalveluna. Tervetuloa maalaisidylliin!

Harttentupa

Sähköpostiosoitteesi *
Koko nimesi *
Puhelinnumero *
Sisään/uloskirjautuminen *

Lisäpalvelut

Kokonaishinta
0.00

Mökin yleinen varustus

Idyllisessä mummonmökissä on tupa, keittiö ja yksi makuuhuone. Mökissä on puulämmitys ja juokseva vesi. Rantasaunasta pitäen on kiva uida. Nettiyhteyttä ei ole, mutta sen korvaa terassilla istuskelu tai soutelu järvellä.

MAKUUHUONEET

Makuuhuoneessa on 140 cm leveä parivuode.
Tuvassa on 2 lisävuodetta lapsille.
Jos tarvitset liinavaatteet ja pyyhkeet, voit vuokrata ne meiltä erikseen hintaan 10 e/hlö/vierailu.

 

SAUNA, PESEYTYMINEN JA WC

Mökillä on ekologinen, kompostoiva ulkokäymälä. Perinteinen sauna järven rannalla on yhteiskäytössä toisen vuokramökkimme kanssa. Saunaan tulee järvestä kylmä vesi, joka lämmitetään kiukaan kyljessä olevassa säiliössä. Saunan lämmitys kestää alle tunnin, jonka jälkeen pääset nauttimaan!

Suihkua ei ole, vaan peseytyminen tapahtuu saunalla perinteisesti vatiin sekoitettavalla vedellä. Lämmitys- ja saunavuoroista on aina sovittu joustavasti naapurin kesken. Saunavuorot voi toteuttaa esimerkiksi niin, että saunan lämmittäneet mökkiläiset saunovat ensin, ja sen jälkeen on naapurin vuoro.

 

SOUTELU JA KALASTUS

Jos haluat kalastaa ja olet 18-64 -vuotias, sinun tulee suorittaa valtion kalastonhoitomaksu. Esimerkkihintoja: 6 e/1 vrk, 15 e/7 vrk. Maksun voi suorittaa kätevimmin Eräluvat-verkkokaupassa. Voit myös vuokrata meiltä halutessasi veneeseen hiljaisen sähköperämoottorin 15 euron vuorokausihintaan.

 
LIINAVAATTEET JA PYYHKEET

Liinavaatteet ja pyyhkeet tarvittaessa 10 e/hlö/vierailu.

KEITTIÖ JA GRILLAUS

Keittiössä on ruoanlaittovälineet, astiastot ja ruokapöytä neljän henkilön tarpeisiin. Keittiön varustukseen kuuluu sähköliesi, jenkkikaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja pakastelokero.
Juokseva kylmä vesi tulee porakaivosta ja on raikasta juotavaksi sekä ruoanlaittoon. Pihassa on katettu grillitupa, jossa on puukäyttöinen grilli.

 

PIHA JA RANTA

Mökissä on kaksi terassia, joilla on mukava istuskella ja juoda vaikka päiväkahvit. Toinen terasseista on mökin yläpihalla ja toinen alhaalla saunan vieressä. Terasseilla on ulkokalusteet neljälle. Soutuveneellä voit lähteä kalalle tai soutelemaan. Toimitamme sinulle halutessasi veneilyliivit – kerro tarvitsemasi koot ennakkoon.

 

LEMMIKKIELÄIMET

Tälle mökille lemmikit ovat tervetulleita! Ilmoitathan karvakavereista varausta tehdessäsi. Muista puhdistaa ennen lähtöäsi eläinten karvat mökistä ja kalusteista ja siivoa piha jätöksistä. Huolehdi, etteivät lemmikit aiheuta vahinkoa. Vastaat vahingoista sekä mökissä että mökin ympäristössä.

LOPPUSIIVOUS

Voit tilata loppusiivouksen ennakkoon tai lomasi aikana. Loppusiivouksen hinta on 60 €. Jos teet siivouksen itse, mökissä on tarvittavat siivousvälineet ja aineet. Siivoa vasta lähtöpäivänä!

Jos tilaat loppusiivouksen, tee kuitenkin tämä:
• tiskaa astiat ja laita ne paikoilleen
• vie roskat jätepisteeseen
• kerää pullot ja tölkit pussiin
• siirrä huonekalut paikoilleen
• jätä liinavaatteet pinossa sängyn päälle
• vie mukana tuomasi ruokatarvikkeet pois
• jos mukanasi on lemmikkejä, puhdista karvat ja siivoa jätökset

Jos teet loppusiivouksen itse, tee edellisten lisäksi seuraava:
• imuroi matot
• pyyhi lattiat kostealla mopilla
• pyyhi pöydät ja tasot kostealla liinalla
• tuuleta vuodevaatteet ulkona
• pese WC ja sauna
• vie roskat jätepisteeseen

SIJAINTI

Mökki sijaitsee Orivedellä, noin 60 kilometrin päässä Tampereelta. Ajomatka Tampereelta on noin 1 tunti ja Jyväskylästä 1,5 tuntia. Jotta pääset lomailemaan tähän kesäidylliin, tarvitset auton.

Kysy lisää

MUUTA HUOMIOITAVAA

Suosittelemme, että otat mökille mukaan ulkoilukengät, mökkielämään sopivan, lämpimän ja sateenpitävän vaatetuksen sekä kumisaappaat. Kulku mökiltä rantaan on jyrkkä. Mökkiä, rantasaunaa ja terasseja yhdistävät jyrkät portaat, joten mökki soveltuu parhaiten aikuisille, jotka pystyvät liikkumaan normaalisti.

Haluatko tutustua muihin pikkumökkeihimme? Kurkkaa vaikka Vehmaanpirtti tai Tivoli!

Kysy lisää

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?

Ota rohkeasti yhteyttä!