Mökit & huvilat

Tontti

Saunamökki metsässä, järven rannalla

Saunamökki, sininen järvi ja mäntyjen suojaama, sammaleinen metsä kutsuvat lumoutumaan luonnon rauhasta ja lintujen laulusta. Ihastele järvimaisemaa ja vastarannan kallioita, uppoudu kirjaan omalla laiturilla ja virkistäydy uiden. Poikkea soutelemaan ja kalastamaan sekä napsi suuhusi lähimetsän marjoja. Vuokraan sisältyvät polttopuut, sähkö ja wifi. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous ovat tilattavissa erikseen. 

Täällä virkistäydyt luonnon rauhassa, tunnin päässä Tampereelta!

Saunamökki Tontti

Kaunis ja perinteinen 40 m2:n kesämökki sinisen järven läheisyydessä tarjoaa sinulle ja perheellesi luonnonläheisen ja rauhallisen loman. Mökissä majoittuu mukavasti 2 aikuista ja 2 lasta. Tälle mökille voit ottaa mukaasi myös lemmikin.

Mökin yleinen varustus

Mökissä on kaksi makuuhuonetta, sähkölämmitys ja kamina, joka tuo mukavaa tunnelmaa ja lisälämpöä. Mökillä on myös toimiva wifi sekä toimivasti varusteltu keittiö. Nopeasti lämpenevän sähkösaunan pesuhuoneessa on suihku ja wc.

Makuuhuoneet

Mökissä on kaksi makuuhuonetta. Toisessa on 160 cm leveä parivuode ja toisessa 120 cm leveä vuode.
Jos tarvitset liinavaatteet ja pyyhkeet, voit vuokrata ne meiltä erikseen hintaan 10 e/hlö/vierailu

Keittiö ja grillaus

Keittiössä on ruoanlaittovälineet, ruokapöytä ja astiasto kuudelle. Keittiön varusteluun kuuluu liesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja pakastelokero. Mökin vieressä on lisäksi avotulipaikka vaikkapa makkaranpaistoa ajatellen. Vesi sopii juotavaksi ja ruoanlaittoon.

Sauna, suihku ja wc

Saunamökissä on nimensä mukaisesti nopeasti lämpenevä sähkösauna. Kylpyhuoneessa on suihku sekä moderni, pakastava WC istuin. Mökin pihalla on lisäksi ulkokäymälä.

Piha ja ranta

Mökin vieressä on pieni terassi, jossa on mukava istuskella ja ihastella maisemaa. Rinteen alla on oma laituri, josta voi pulahtaa uimaan. Käytössäsi on soutuvene, ja pyydettäessä toimitamme käyttöösi myös veneilyliivit. Kerro tarvitsemasi koot ennakkoon!

Kalastus

Jos haluat kalastaa ja olet 18-64 -vuotias, sinun tulee suorittaa valtion kalastonhoitomaksu. Esimerkkihintoja: 6 e/1 vrk, 15 e/7 vrk. Maksun voi suorittaa kätevimmin Eräluvat-verkkokaupassa. Voit myös vuokrata meiltä halutessasi veneeseen hiljaisen sähköperämoottorin 15 euron vuorokausihintaan.

Lemmikkieläimet

Tälle mökille lemmikit ovat tervetulleita! Ilmoitathan eläinystävistäsi varausta tehdessäsi. Muista puhdistaa ennen lähtöäsi eläinten karvat mökistä ja kalusteista, ja siivoa piha jätöksistä. Huolehdi, etteivät lemmikit aiheuta vahinkoa.

Liinavaatteet ja pyyhkeet
Liinavaatteet ja pyyhkeet tarvittaessa 10 e/hlö/vierailu.
Loppusiivous
Voit tilata loppusiivouksen ennakkoon tai lomasi aikana. Loppusiivouksen hinta on 60 €. Jos teet siivouksen itse, mökissä on tarvittavat siivousvälineet ja aineet. Siivoa vasta lähtöpäivänä!

Jos tilaat loppusiivouksen, tee kuitenkin tämä:
• tiskaa astiat ja laita ne paikoilleen
• vie roskat jätepisteeseen
• kerää pullot ja tölkit pussiin
• siirrä huonekalut paikoilleen
• jätä liinavaatteet pinossa sängyn päälle
• vie mukana tuomasi ruokatarvikkeet pois

Jos teet loppusiivouksen itse, tee edellisten lisäksi seuraava:
• imuroi matot
• pyyhi lattiat kostealla mopilla
• pyyhi pöydät ja tasot kostealla liinalla
• tuuleta vuodevaatteet ulkona
• pese WC ja sauna
• vie roskat jätepisteeseen

SIJAINTI

Huvila sijaitsee Orivedellä, noin 70 kilometrin päässä Tampereelta. Ajomatka Tampereelta on alle tunti ja Jyväskylästä 1,5 tuntia. Jotta pääset mökille, tarvitset auton. Pysäköintitilaa on mökin vieressä.

Muuta huomioitavaa

Mökki soveltuu parhaiten aikuisille, jotka pystyvät liikkumaan normaalisti, koska paikalla on korkeuseroja ja metsäistä maastoa. Suosittelemme, että otat mökille mukaan ulkoilukengät, mökkielämään sopivan, lämpimän ja sateenpitävän vaatetuksen sekä kumisaappaat.

Heräsikö kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä!