MÖKIT & HUVILAT

Tontti

Saunamökki metsässä, järven rannalla

Saunamökki, sininen järvi ja mäntyjen suojaama, sammaleinen metsä kutsuvat lumoutumaan luonnon rauhasta ja lintujen laulusta. Ihastele järvimaisemaa ja vastarannan kallioita, uppoudu kirjaan omalla laiturilla ja virkistäydy uiden. Poikkea soutelemaan ja kalastamaan sekä napsi suuhusi lähimetsän marjoja. Vuokraan sisältyvät polttopuut, sähkö ja wifi. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous ovat tilattavissa erikseen.

Täällä virkistäydyt luonnon rauhassa, tunnin päässä Tampereelta!

Tontti

Sähköpostiosoitteesi *
Koko nimesi *
Phone number *
Sisään/uloskirjautuminen *

Lisäpalvelut

Kokonaishinta
0.00

COTTAGE GENERAL EQUIPMENT

Mökissä on kaksi makuuhuonetta, sähkölämmitys ja kamina, joka tuo mukavaa tunnelmaa ja lisälämpöä. Mökillä on myös toimiva wifi sekä toimivasti varusteltu keittiö. Nopeasti lämpenevän sähkösaunan pesuhuoneessa on suihku ja wc.

MAKUUHUONEET

There are two bedrooms in the cottage. One has a 160 cm wide double bed and the other has a 120 cm wide bed.
If you need bed linen and towels, you can rent them separately from us at 10 e / person / stay.

 

SAUNA, SUIHKU JA WC

Saunamökissä on nimensä mukaisesti nopeasti lämpenevä sähkösauna. Kylpyhuoneessa on suihku sekä moderni, pakastava WC istuin. Mökin pihalla on lisäksi ulkokäymälä.

 

KALASTUS

If you want to fish and you are 18-64, you must pay the state fisheries management fee. Example prices: 6e / 1 day, 15e / 7 day. The most convenient way to make a payment is through the Eräluvat online store. You can also rent a quiet electric outboard motor from us for 15eur a day. Eräluvat-verkkokaupassa. Voit myös vuokrata meiltä halutessasi veneeseen hiljaisen sähköperämoottorin 15 euron vuorokausihintaan.

 

LIINAVAATTEET JA PYYHKEET

Bed linen and towels if needed 10 e / person / stay.

KEITTIÖ JA GRILLAUS

Keittiössä on ruoanlaittovälineet, ruokapöytä ja astiasto kuudelle. Keittiön varusteluun kuuluu liesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja pakastelokero. Mökin vieressä on lisäksi avotulipaikka vaikkapa makkaranpaistoa ajatellen. Vesi sopii juotavaksi ja ruoanlaittoon.

 

PIHA JA RANTA

Mökin vieressä on pieni terassi, jossa on mukava istuskella ja ihastella maisemaa. Rinteen alla on oma laituri, josta voi pulahtaa uimaan. Käytössäsi on soutuvene, ja pyydettäessä toimitamme käyttöösi myös veneilyliivit. Kerro tarvitsemasi koot ennakkoon!

 

LEMMIKKIELÄIMET

Pets are welcome at this cottage! Please inform about pets when booking. Be sure to clean the animals' hairs from the cottage and furniture before you leave, and clean the yard from the garbage. Make sure that pets do not cause injury. You will be responsible for damages in both the cottage and the cottage environment.

LOPPUSIIVOUS

You can pre-order final cleaning in advance or during your stay. The final cleaning costs 60 €. If you do the cleaning yourself, the cottage has the necessary cleaning tools and supplies. Clean up on the day of departure!

 

If you order a final cleaning, you still should do this:
• Wash the dishes and put them in place
• Take the garbage to a waste disposal site
• Collect bottles and cans in bags
• move furniture to original places
• leave linen in a stack on the bed
• Take away the groceries you bring with you

If you do the final cleaning yourself, do the following in addition to the above:
• Vacuum the carpets
• wipe the floor with a damp mop
• wipe the tables and tops with a damp cloth
• ventilate bedding outdoors
• wash the toilet and sauna
• Take the garbage to a waste disposal site

LOCATION

Huvila sijaitsee Orivedellä, noin 70 kilometrin päässä Tampereelta. Ajomatka Tampereelta on alle tunti ja Jyväskylästä 1,5 tuntia. Jotta pääset mökille, tarvitset auton. Pysäköintitilaa on mökin vieressä.

 

MUUTA HUOMIOITAVAA

Mökki soveltuu parhaiten aikuisille, jotka pystyvät liikkumaan normaalisti, koska paikalla on korkeuseroja ja metsäistä maastoa. Suosittelemme, että otat mökille mukaan ulkoilukengät, mökkielämään sopivan, lämpimän ja sateenpitävän vaatetuksen sekä kumisaappaat.

Ask more

HALUATKO KYSYÄ LISÄÄ?

Contact us now