MÖKIT & HUVILAT

Tikkamäki

Huvila, sauna ja vene, 1 h Tampereelta

Huvila luonnon helmassa, kauniin Niemijärven rannalla, on mahtava paikka kalastamiseen, sienestämiseen ja marjastamiseen sekä oleiluun luonnossa leväten, mietiskellen ja retkiä tehden. Huvilalla on oma ranta, laituri ja soutuvene. Sisä-WC, sähkösauna ja varusteltu tupakeittiö tekevät lomastasi mukavan ja helpon. Vuokraan sisältyvät polttopuut, sähkö ja wifi-yhteys. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen voit tilata lisäpalveluna.

Welcome to a relaxing vacation!

Tikkamäki

Sähköpostiosoitteesi *
Koko nimesi *
Phone number *
Sisään/uloskirjautuminen *

Lisäpalvelut

Kokonaishinta
0.00

COTTAGE GENERAL EQUIPMENT

Mökissä on sähkölämmitys ja mukavaa lisälämpöä tuova kamina. Sisä-WC, sähkösauna ja hyvin varusteltu keittiö tekevät lomailusta mutkatonta. Mökissä on myös toimiva wifi. Iltanuotiolla voi istuskella rannassa olevalla laavulla.

MAKUUHUONEET

Huvilassa on kaksi makuuhuonetta. Toisessa on 160 cm leveä parivuode ja toisessa 140 cm leveä parivuode. Jos tarvitset liinavaatteet ja pyyhkeet, voit vuokrata ne meiltä erikseen hintaan 10 e/hlö/vierailu.

 

SAUNA, SUIHKU JA WC

Huvilassa on nopeasti lämpenevä sähkösauna. Saunan pesuhuoneessa on suihku ja WC. Pihalla on lisäksi ekokäymälä.

 

KALASTUS

If you want to fish and you are 18-64, you must pay the state fisheries management fee. Example prices: 6e / 1 day, 15e / 7 day. The most convenient way to make a payment is through the Eräluvat online store. You can also rent a quiet electric outboard motor from us for 15eur a day. Eräluvat-verkkokaupassa. Voit myös vuokrata meiltä halutessasi veneeseen hiljaisen sähköperämoottorin 15 euron vuorokausihintaan.

 

LIINAVAATTEET JA PYYHKEET

Bed linen and towels if needed 10 e / person / stay.

KEITTIÖ JA GRILLAUS

Keittiössä on ruoanlaittovälineet, astiastot sekä ruokapöytä kuuden henkilön tarpeisiin. Keittiön varustukseen kuuluu liesi, uuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi ja pakastelokero. Vesi sopii juotavaksi ja ruoanlaittoon.

 

PIHA JA RANTA

Huvilassa on pieni terassi, jossa on ulkokalusteet kahdelle. Terassilla on mukava istuskella ja juoda vaikka päiväkahvit mökkeilyn lomassa! Aivan vieressä on oma uimaranta ja laituri. Rannassa oleva soutuvene on käytössäsi koko loman ajan. Toimitamme pyydettäessä sinulle myös veneilyliivit – kerro tarvitsemasi määrä ja koot ennakkoon. Rannassa on lisäksi tunnelmallinen laavu, jossa on mukava istuskella iltanuotiolla.

 

LEMMIKKIELÄIMET

Täällä lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja. Katso myös muut kohteemme – meillä on myös lemmikeille sopivia mökkejä, kuten esimerkiksi Tuura or Minttu.

LOPPUSIIVOUS

You can pre-order final cleaning in advance or during your stay. The final cleaning costs 60 €. If you do the cleaning yourself, the cottage has the necessary cleaning tools and supplies. Clean up on the day of departure!

If you order a final cleaning, you still should do this:
• Wash the dishes and put them in place
• Take the garbage to a waste disposal site
• Collect bottles and cans in bags
• move furniture to original places
• leave linen in a stack on the bed
• Take away the groceries you bring with you

If you do the final cleaning yourself, do the following in addition to the above:
• Vacuum the carpets
• wipe the floor with a damp mop
• wipe the tables and tops with a damp cloth
• ventilate bedding outdoors
• wash the toilet and sauna
• Take the garbage to a waste disposal site

LOCATION

Jotta pääset mökille, tarvitset auton. Ajomatka Tampereelta on noin tunti ja Jyväskylästä 1,5 tuntia. Tie mökille on pieni metsäautotie, jonne pääsee normaalilla perheautolla. Madalletulla autolla tietä on vaikea ajaa – emme suosittele kokeilua! Mökin lähellä on parkkipaikka autolle.

 

MUUTA HUOMIOITAVAA

The cottage is best suited for adults who are able to move normally as there are differences in altitude and wooded terrain. We recommend that you include the outdoor shoes, warm and rainy clothing suitable for the cottage life, and rubber boots.

Ask more

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?

Contact us now