MÖKIT & HUVILAT

Vehmaanpirtti

Mökin vuokraus mielessä? Kaunis mökki & rantasauna odottavat!

Mökin vuokraus mielessä kesälomalla? Vain tunti Tampereelta ja olet viihtyisällä mökillä, sinisen järven rannalla. Raikkaasti sisustetussa mökissä on moderni keittiö, suihku ja sähkölämmitys. Yöunet maistuvat mökissä, parvella ja upeassa vanhassa suola-aitassa.

Raikas juomavesi tulee kaivosta, pihalla on grillikatos ja rannassa vene. Rantasauna on yhteiskäytössä naapurimökin kanssa. Vuokraan sisältyy polttopuut, sähkö ja vene. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen voit tilata lisäpalveluna. Tervetuloa maalle lomailemaan!

Vehmaanpirtti

Sähköpostiosoitteesi *
Koko nimesi *
Phone number *
Sisään/uloskirjautuminen *

Lisäpalvelut

Kokonaishinta
0.00

COTTAGE GENERAL EQUIPMENT

Mökissä on olohuone, keittiö ja makuuhuone sekä sähkölämmitys, juokseva vesi ja suihku. Piha-aitassa on lisämajoitustilaa kahdelle. Rannassa on puulämmitteinen rantasauna, vene sekä kajakkilaituri, jos sinulla on oma kajakki tai kanootti.

MAKUUHUONEET

The bedroom has a 140 cm wide double bed.
The living room has a sofa bed for 1-2 persons and a loft for 1-2 persons.
The old salt barn in the yard has a decorated summer room with sleeping places for 2 people.
Please note! Even though there are several sleeping places, we recommend the cottage for comfort reason to max. 5 people.

If you need linen and towels you can rent them from us separately for 10 e / person / stay.

 

SAUNA, SUIHKU JA WC

The cottage has a shower and an ecological outdoor toilet in the yard. The traditional lakeside sauna by the lake is shared with our other rental cottage. The sauna comes with cold water from the lake and is heated in the tank on the side of the stove. Sauna heating takes less than an hour, after which you can enjoy!

Saunalla ei ole suihkua, vaan peseytyminen tapahtuu perinteisesti vatiin sekoitettavalla vedellä. Lämmitys- ja saunavuoroista on aina sovittu joustavasti naapurimökin kesken. Saunavuorot voi toteuttaa esimerkiksi niin, että saunan lämmittäneet mökkiläiset saunovat ensin ja sen jälkeen on naapurin vuoro.

 

KALASTUS

If you want to fish and you are 18-64, you must pay the state fisheries management fee. Example prices: 6e / 1 day, 15e / 7 day. The most convenient way to make a payment is through the Eräluvat online store. You can also rent a quiet electric outboard motor from us for 15eur a day. Eräluvat-verkkokaupassa. Voit myös vuokrata meiltä halutessasi veneeseen hiljaisen sähköperämoottorin 15 euron vuorokausihintaan.

 

LIINAVAATTEET JA PYYHKEET

Bed linen and towels if needed 10 e / person / stay.

KEITTIÖ JA GRILLAUS

Modernissa keittiössä on ruoanlaittovälineet, astiastot ja ruokapöytä viidelle. Keittiössä on sähköliesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi sekä mikroaaltouuni. Raikas vesi tulee sisälle porakaivosta ja sopii juotavaksi sekä ruoanlaittoon. Pihassa on hirsirakenteinen grillitupa, jossa on puukäyttöinen grilli.

 

PIHA JA RANTA

Mökin piha on luonnonmukainen nurmipiha, jossa pääset kulkemaan polkuja pitkin. Laiturilla on pieni istuskelualue neljälle hengelle.

There is a shallow kayak platform on the beach from where you can paddle to lake with your own kayak or canoe. In a rowing boat you can go fishing or rowing. We can provide you with boating vests if you wish - please let us know what size you need.

 

LEMMIKKIELÄIMET

Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja tässä mökissä. Katso myös muut kohteemme – meillä on myös lemmikeille sopivia mökkejä, kuten esimerkiksi Tivoli or Tuura.

LOPPUSIIVOUS

You can pre-order final cleaning in advance or during your stay. The final cleaning costs 60 €. If you do the cleaning yourself, the cottage has the necessary cleaning tools and supplies. Clean up on the day of departure!

 

If you order a final cleaning, you still should do this:
• Wash the dishes and put them in place
• Take the garbage to a waste disposal site
• Collect bottles and cans in bags
• move furniture to original places
• leave linen in a stack on the bed
• Take away the groceries you bring with you

If you do the final cleaning yourself, do the following in addition to the above:
• Vacuum the carpets
• wipe the floor with a damp mop
• wipe the tables and tops with a damp cloth
• ventilate bedding outdoors
• wash the toilet and sauna
• Take the garbage to a waste disposal site

LOCATION

Mökki sijaitsee Orivedellä, noin 60 kilometrin päässä Tampereelta. Ajomatka Tampereelta on alle tunti ja Jyväskylästä 1,5 tuntia. Jotta pääset mökille, tarvitset auton.

 

MUUTA HUOMIOITAVAA

We recommend that you bring outdoor shoes, warm, rainproof clothing, and rubber boots. The beach sauna has steep stairs to the water, so bathing in a beach sauna is best for adults who are able to move normally.

Ask more

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?

Contact us now