Lomamökit & nähtävyydet

Lomamökit, tapahtumat & nähtävyydet

Salkolahden Lomamökit ovat lähellä monia hienoja käyntikohteita ja mukavia tapahtumia lähiympäristössä. Yhdistä loma ja nostalgiset lavatanssit, taidenäyttelyvierailu tai menevät festivaalit! 

Jos haluat, että mökkiloma on sinulle tukikohta vierailuun Himoksella, Tampereella, Isojärven kansallispuistossa tai Mänttä-Vilppulan taidekaupungissa Serlachius-museoineen, sekin onnistuu – kaikki nämä kohteet ovat vain puolen tunnin–tunnin päässä Salkolahden Lomamökeiltä. 

Tarkistathan aukioloajat kohteiden ja tapahtumien omilta verkkosivuilta ennen vierailua.

.

Viihdettä kesäiltaan

Winter dance floor – Kesäperjantaisin tanssijalka alkaa aina vipattaa Talviaisten lavan suuntaan! Esiintyjät ja tarkemmat tiedot löytyvät tanssilavan omilta verkkosivuilta otsikon linkin takaa.

Rönn's dance floor – Rönnin lava on aito, perinteinen tanssilava, jossa on nykyaikaiset ja monipuoliset palvelut. Esiintyjät ja tarkemmat tiedot löydät tanssilavan omilta verkkosivuilta otsikon linkin takaa.

Himos Arena – Suomen valovoimaisimmat artistit esiintyvät viikonloppuisin Himos Areenalla talvisesonkina marras-huhtikuussa. Areenalla ja sen läheisyydessä järjestetään lisäksi läpi vuoden erilaisia tapahtumia ja festivaaleja, muun muassa The Voice Juhannus -festivaali, Iskelmä Festivaali ja Pipefest.

Käyntikohteita lähellä

Himos – Suosittu laskettelu- ja talviurheilukeskus Jämsässä, reilun puolen tunnin päässä Salkolahden lomamökeiltä.

Leporanta Art Center – Leporannan Taidekeskus on perustettu vuonna 1972. Sen pihapiirin kolmessa rakennuksessa on esillä muun muassa maalauksia, akvarelleja, veistoksia, grafiikkaa, valokuvia, reliefejä ja lasitöitä.

Mänttä - Vilppula Art City – Mänttä-Vilppulan taidekaupungista löydät museoita, gallerioita, kauniita kirkkoja ja festivaaleja. Kaupunki on tunnettu erityisesti teollisuushistoriastaan ja Serlachius-museoistaan.

Talviaisten kyläyhdistyksen kesätori – Talviaisten kyläyhdistyksen suoramyyntitori on avoinna juhannuksen jälkeen joka lauantai.

Maivia's Banquet – Tunnelmallinen juhlatalo Länkipohjan kyläkeskuksen tuntumassa. Pitopöytä tilauksesta.

Rönni Summer Theater – Perinteisiä kesäteatterinäytelmiä kesäkaudella, vain puolen tunnin matkan päässä Salkolahden Lomamökeiltä.

Retkikohteita

Isojärvi National Park
Isojärven kansallispuiston miljoonia vuosia vanhat rotkolaaksot ovat hieno retkikohde. Kansallispuistossa voit nähdä myös savottamaiden historiaa. Puistoalue on kooltaan noin 1900 hehtaaria, ja siellä on yhteensä noin 20 kilometriä merkittyjä reittejä patikoitavaksi.

Eräpyhän luonnonsuojelualue
Kaunis luonnonsuojelualue Längelmäveden etelärannalla. Luonnonsuojelualueella on noin kolmen kilometrin mittainen patikkapolku ja komeat maisemat.

Matkailusivustoja

Tourist destinations Tampereella
https://visittampere.fi/  

Tourist destinations Jämsässä
https://www.himosjamsa.fi/

Matkailukohteet Orivedellä
http://www.orivesi.fi/fi/matkailu/nahtavyydet

Längelmäen alueen (Jämsä ja Orivesi) alueen tapahtumia ym.
http://www.langelmaki.fi/

DO YOU HAVE ANY QUESTIONS?

Contact us now