MÖKIT & HUVILAT

Huvikumpu

Kesämökki, sauna ja vene, 1 h Tampereelta

Kesämökki luonnon helmassa, rauhallisen Niemijärven rannalla, on täydellinen paikka levätä, kalastaa, marjastaa, sienestää, bongailla lintuja, retkeillä ja rauhoittua – tai tutustua maaseutuun Tampereen lähellä.

Mökillä on oma ranta laitureineen, ja käytettävissäsi on soutuvene. Sisä-WC, sähkösauna, hyvin varustettu tupakeittiö ja toimiva wifi tekevät mökkeilystä mukavaa. Vuokraan sisältyvät polttopuut ja sähkö. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous ovat tilattavissa erikseen.

Makuuhuonetta

Suihku

Vierasta

Huvikumpu kesämökki

Kesämökki Huvikumpu (40 m2) on hyvin rauhallinen: Niemijärvellä ei liiku mm. äänekkäitä moottoriveneitä, ja järven ympäristössä on vain viisi muuta mökkiä. Täällä vietät rauhallista lomaa luonnosta ja järvimaisemasta nauttien!

Mökin yleinen varustus

Mökissä on sähkölämmitys, toimiva wifi ja hyvin varusteltu keittiö. Kamina tuo sekä lisälämpöä että tunnelmaa. Nopeasti lämpenevä sähkösauna sekä suihku ja wc pesuhuoneessa tekevät mökkeilystä mukavaa.

Kesämökin makuuhuoneet

Mökissä on kaksi makuuhuonetta. Toisessa on 160 cm leveä parivuode ja toisessa 80 cm leveä kerrossänky kahdelle. Jos tarvitset liinavaatteet ja pyyhkeet, voit vuokrata ne meiltä erikseen hintaan 10 e/hlö/vierailu.

Keittiö ja grillaus

Keittiössä on tarvittavat ruoanlaittovälineet sekä ruokapöytä ja astiasto kuudelle henkilölle. Keittiön varusteluun kuuluu liesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja pakastelokero. Vesi sopii juotavaksi ja ruoanlaittoon.

Sauna, suihku ja wc

Mökissä on nopeasti lämpenevä sähkösauna, ja saunan pesuhuoneessa on suihku sekä WC. Lisäksi pihalla on ekokäymälä.

Piha ja ranta

Mökin pienellä terassilla on ulkokalusteet kahdelle – tässä on mukava istuskella auringonpaisteessa! Mökin vieressä on oma uimaranta ja laituri. Käytössäsi on soutuvene ja pyydettäessä toimitamme käyttöösi myös veneilyliivit (kerro tarvitsemasi koot ennakkoon). Rannassa on tunnelmallinen laavu, jossa on tulentekomahdollisuus.

Kalastus

Jos haluat kalastaa ja olet 18-64 -vuotias, sinun tulee suorittaa valtion kalastonhoitomaksu. Esimerkkihintoja: 6 e/1 vrk, 15 e/7 vrk. Maksun voi suorittaa kätevimmin Eräluvat-verkkokaupassa. Voit myös vuokrata meiltä halutessasi veneeseen hiljaisen sähköperämoottorin 15 euron vuorokausihintaan.

Lemmikkieläimet

Tälle mökille lemmikit ovat tervetulleita! Ilmoitathan karvakavereista varausta tehdessäsi. Muista puhdistaa ennen lähtöäsi eläinten karvat mökistä ja kalusteista ja siivoa piha jätöksistä. Huolehdi, etteivät lemmikit aiheuta vahinkoa. Vastaat vahingoista sekä mökissä että mökin ympäristössä.

Liinavaatteet ja pyyhkeet
Liinavaatteet ja pyyhkeet tarvittaessa 10 e/hlö/vierailu.
Loppusiivous

Voit tilata loppusiivouksen ennakkoon tai lomasi aikana. Loppusiivouksen hinta on 60 €. Jos teet siivouksen itse, mökissä on tarvittavat siivousvälineet ja aineet. Siivoa vasta lähtöpäivänä!

Jos tilaat loppusiivouksen, tee kuitenkin tämä:
• tiskaa astiat ja laita ne paikoilleen
• vie roskat jätepisteeseen
• kerää pullot ja tölkit pussiin
• siirrä huonekalut paikoilleen
• jätä liinavaatteet pinossa sängyn päälle
• vie mukana tuomasi ruokatarvikkeet pois
• jos mukanasi on lemmikkejä, puhdista karvat ja siivoa jätökset

Jos teet loppusiivouksen itse, tee edellisten lisäksi seuraava:
• imuroi matot
• pyyhi lattiat kostealla mopilla
• pyyhi pöydät ja tasot kostealla liinalla
• tuuleta vuodevaatteet ulkona
• pese WC ja sauna
• vie roskat jätepisteeseen

SIJAINTI

Tarvitset auton päästäksesi kohteeseen. Tie mökille on pieni metsäautotie, joten normaali perheauto sopii hyvin kulkemiseen. Matalapohjaisella autolla tietä on erittäin vaikea ajaa. Aivan mökin läheisyydessä on autolle tilava pysäköintimahdollisuus.

Muuta huomioitavaa

Mökki soveltuu parhaiten aikuisille, joilla on normaali kyky liikkua metsämaastossa. Suosittelemme kunnollisia ulkoilukenkiä ja mökkielämään sopivaa, lämmintä vaatetusta.

Jos haluat tutustua muihinkin kohteisiimme, kurkkaa esimerkiksi tasokas huvila Kiiltäväinen sekä kaunis Minttu!

Heräsikö kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä!