Cottages & Villas

Pielppa

Hirsimökki kutsuu villiin luontoon

Hirsimökki, oma yksityinen saari ja todellinen luonnonläheisyys – oletko valmis tähän kokemukseen? Kaunis ja hiljainen saari on täydellinen paikka viettää ekologista lomaa keskellä luontoa. Yksityisellä saarella ei ole muita mökkejä. Valot ja jääkaappi toimivat aurinkopaneeleilla ja sauna rannan lähellä lämpenee puulla. Mökillä ei ole sähköä eikä lämmitystä, mutta puuhella tuo lämpöä ja takka tunnelmaa. Vuokraan sisältyy polttopuut. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous ovat tilattavissa erikseen.

Bedrooms

Shower

Guests

Pielppa hirsimökki

Hirsimökki Pielppa kohoaa jykevänä omalla, pienellä saarella. Voit ottaa tälle mökille mukaasi myös lemmikit – paikka onkin oikea koirien paratiisi! Soutuveneillä pääset kalaan tai soutelemaan. Saaresta tai mantereelta löydät kesällä myös sieniä ja marjoja poimittavaksi.

Welcome to enjoy a peaceful vacation on a private island!

COTTAGE GENERAL EQUIPMENT

Jykevässä 40 m2:n hirsimökissä on tupakeittiö, olohuone, 2 makuuhuonetta ja parvi. Suihkua ei ole, mutta päivän pölyt puhdistuvat mahtavassa rantasaunassa. Vuokraan sisältyvät polttopuut ja 2 soutuvenettä.

BEDROOMS

The cottage has 2 bedrooms. One has a 140 cm wide double and the other has a 160 cm wide double bed.
Parvelle mahtuu yöpymään 1-2 henkilöä.
If you need linen and towels, you can rent them separately for 15 e / person / stay.

KITCHEN AND GRILLING

The cottage has a modest kitchen with wood burning stove and dishes for six. You can also prepare food on the gas stove in the summer kitchen. The water comes from the lake, which is suitable for washing dishes. Drinking water can be obtained from a well on the mainland near the parking lot. Please note that the solar panel refrigerator is small and only holds a small amount of food and drink at a time. Therefore, it is good to have dry food and camp food.

SAUNA, SHOWER AND WC

Mökin pihalla on ekologinen, kompostoiva ulkokäymälä. Puulämmitteinen hirsisauna rannassa antaa mukavan pehmoiset löylyt. Saunassa tai mökissä ei ole suihkua. Saunan vesi lämpenee erillisessä padassa. Peseytyminen tapahtuu saunalla perinteisesti vatiin sekoitettavalla vedellä. Rantasaunan edustalle järven pohjalle on lisätty hiekkaa, joten uimaan on mukava pulahtaa.

YARD AND BEACH

We have wanted to keep the place as natural as possible. The lake is naturally dark watered and great for both swimming and fishing. Rowing boats take you to the peaceful Niemijärvi. We can provide you with boating vests if you wish - please let us know what size you need.

FISHING

Jos haluat kalastaa ja olet 18-64 -vuotias, sinun tulee suorittaa valtion kalastonhoitomaksu. Esimerkkihintoja: 6 e/1 vrk, 15 e/7 vrk. Maksun voi suorittaa kätevimmin Eräluvat-verkkokaupassa. Voit myös vuokrata meiltä halutessasi veneeseen hiljaisen sähköperämoottorin 15 euron vuorokausihintaan.

PETS

Tälle mökille lemmikit ovat tervetulleita! Ilmoitathan karvakavereista varausta tehdessäsi. Muista puhdistaa ennen lähtöäsi eläinten karvat mökistä ja kalusteista ja siivoa piha jätöksistä. Huolehdi, etteivät lemmikit aiheuta vahinkoa. Vastaat vahingoista sekä mökissä että mökin ympäristössä.

LINEN AND TOWELS

Bed linen and towels if needed 10 e / person / stay.
Final cleaning on request 90 e.

FINAL CLEANING

You can pre-order final cleaning in advance or during your stay. The final cleaning costs 60 €. If you do the cleaning yourself, the cottage has the necessary cleaning tools and supplies. Clean up on the day of departure!

If you order a final cleaning, you still should do this:
• Wash the dishes and put them in place
• Take the garbage to a waste disposal site
• Collect bottles and cans in bags
• move furniture to original places
• leave linen in a stack on the bed
• Take away the groceries you bring with you
• If you have pets, clean the hair and clean the litter

If you do the final cleaning yourself, do the following in addition to the above:
• shake / pull the carpets outside
• wipe the floor with a damp mop
• wipe the tables and tops with a damp cloth
• ventilate bedding outdoors
• wash the toilet and sauna
• Take the garbage to a waste disposal site

SIJAINTI

Ajomatka Tampereelta mökille on alle tunti ja Jyväskylästä 1,5 tuntia. Jotta pääset mökille, tarvitset auton. Järven rannalla on parkkipaikka 2 autolle ja rannasta on saareen noin 400 metriä. Rannassa on 2 soutuvenettä, joilla saareen soutaa 5-10 minuutissa.

Other things to note

While you are having your holiday here you will probably need certain equipment: Rain equipment like rubber boots, rain coat and trousers. Food which does not need to be stored in cooler, the refrigerator is working with solar power, it's capacity is very limited for mainly dairy products. It is recommended to have some experience about using rowing boat (not very difficult though) There is ecological outdoor toilet in a separate building. Rent includes whole island, boats, firewood and all taxes. There is no electricity, indoor toilet or shower. Bed linen, towels or final cleaning are not included to the price, but those are possible to order separately for extra fee. Mobile phones are having limited usability, usually phones work OK outdoor. For phone charging there is a 12V car adapter, you will need a car charger with you.

Jos haluat mielummin mökin, jossa on enemmän mukavuuksia, tutustu esimerkiksi tasokkaaseen Kiiltäväinen-huvilaamme, kauniiseen Minttu-mökkiimme tai muihin kohteisiimme.

yHeräsikö kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä!