Cottages & Villas

Tivoli

Mökki piilossa järven rannalla & rantasauna

Mökki – tai oikeastaan piilopirtti – on mahtava kohde arjen keskeltä vetäytymiseen! Hirsirakenteisessa pirtissä on oma ranta, ja veneellä pääset kalaan tai soutelemaan. Yksityisellä, hiekkapohjaisella uimapaikalla nautit veteen pulahtamisesta samalla, kun saunot perinteisessä saunassa.
Mökissä on sähkölämmitys ja juokseva kylmä vesi. Vuokraan sisältyy polttopuut, sähkö ja vene. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen voit tilata lisäpalveluna. Tervetuloa nauttimaan luonnon rauhasta, vain tunti Tampereelta!

Tivoli mökki

At the end of the road with own wood-heated sauna and private beach. The cottage fits comfortably 2 people. You can also bring with you a pet in this cottage.

COTTAGE GENERAL EQUIPMENT

Perinteisessä 30 m2:n piilopirtissä on tupakeittiö, yksi makuuhuone, sähkölämmitys ja juokseva vesi. Suihkua ei ole, mutta puulämmitteinen rantasauna antaa päivän päätteeksi mukavat löylyt. Pihan upeassa grillituvassa on puukäyttöinen grilli. 

BEDROOMS

On the bedroom there is a 160cm wide double bed.
If you need linen and towels you can rent them from us separately for 10 e / person / stay.

KITCHEN AND GRILLING

Tupakeittiössä on ruoanlaittovälineet, astiastot ja ruokapöytä kahden henkilön tarpeisiin. Keittiössä on sähköliesi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja jääkaappi. Mökkiin tulee sisälle raikas vesi, joka sopii juotavaksi ja ruoanlaittoon. Pihassa on upea, vanhoista hirsistä rakennettu grillitupa, jossa on puukäyttöinen grilli.

SAUNA, SHOWER AND WC

Piilopirtin pihalla on ekologinen, kompostoiva ulkokäymälä. Perinteisestä saunasta pääset rantaan uimaan portaita pitkin. Saunaan tulee järvestä kylmä vesi, joka lämmitetään kiukaan kyljessä olevassa säiliössä. Mökillä tai saunalla ei ole suihkua. Peseytyminen tapahtuu saunalla perinteisesti vatiin sekoitettavalla vedellä.

YARD AND BEACH

The yard is in the woods and is rocky. The cottage has incredible views to the river! You can also go with the row boat for fishing or rowing. We will supply you with boating vests if you wish - let us know the sizes you need in advance.

FISHING

Jos haluat kalastaa ja olet 18-64 -vuotias, sinun tulee suorittaa valtion kalastonhoitomaksu. Esimerkkihintoja: 6 e/1 vrk, 15 e/7 vrk. Maksun voi suorittaa kätevimmin Eräluvat-verkkokaupassa. Voit myös vuokrata meiltä halutessasi veneeseen hiljaisen sähköperämoottorin 15 euron vuorokausihintaan.

PETS

Tälle mökille lemmikit ovat tervetulleita! Ilmoitathan karvakavereista varausta tehdessäsi. Muista puhdistaa ennen lähtöäsi eläinten karvat mökistä ja kalusteista ja siivoa piha jätöksistä. Huolehdi, etteivät lemmikit aiheuta vahinkoa. Vastaat vahingoista sekä mökissä että mökin ympäristössä.

Muita lemmikkiystvällisiä mökkejämme ovat mm. Minttu ja omassa saaressa sijaitseva Pielppa.

LINEN AND TOWELS

Bed linen and towels if needed 10 e / person / stay.

FINAL CLEANING

You can pre-order final cleaning in advance or during your stay. The final cleaning costs 60 €. If you do the cleaning yourself, the cottage has the necessary cleaning tools and supplies. Clean up on the day of departure!

If you order a final cleaning, you still should do this:
• Wash the dishes and put them in place
• Take the garbage to a waste disposal site
• Collect bottles and cans in bags
• move furniture to original places
• leave linen in a stack on the bed
• Take away the groceries you bring with you
• If you have pets, clean the hair and clean the litter

If you do the final cleaning yourself, do the following in addition to the above:
• clean mats outdoor
• wipe the floor with a damp mop
• wipe the tables and tops with a damp cloth
• ventilate bedding outdoors
• puhdista WC ja sauna
• Take the garbage to a waste disposal site

SIJAINTI

Mökki sijaitsee Orivedellä, noin 60 kilometrin päässä Tampereelta. Ajomatka Tampereelta on alle tunti ja Jyväskylästä 1,5 tuntia. Jotta pääset mökille, tarvitset auton. Pirtin vieressä olevalle parkkipaikalle mahtuu yksi auto.

Other things to note

Järven pohja on luonnostaan humuspitoinen, joten järven vesi on tummaa. Mökki soveltuu parhaiten aikuisille, jotka pystyvät liikkumaan normaalisti, koska paikalla on korkeuseroja. Suosittelemme, että otat mökille mukaan ulkoilukengät, mökkielämään sopivan, lämpimän ja sateenpitävän vaatetuksen sekä kumisaappaat.

DO YOU HAVE ANY QUESTIONS?

Ota rohkeasti yhteyttä!