Cottages & Villas

Rentola

Vuokramökit järven rannalla

Vuokramökit järven rannalla – kaunis, perinteinen hirsimökki ja uudempi saunatupa – ovat ihan paras paikka viettää rentoa lomaa perheen tai ystävien kesken! Saunatuvan saunassa on mahtavaa löylytellä ja omalla rannalla ilo polskia. Kuistilla ja koivujen katveessa olevalla rantaterassilla on mukava paistatella päivää. Mökissä on sähkölämmitys ja juokseva vesi. Vuokraan sisältyy polttopuut ja sähkö. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen voit tilata lisäpalveluna.

Tervetuloa rentoutumaan Rentolaan järven rannalle!

Rentolan vuokramökit

Perinteisessä 40 m2:n hirsimökissä ja uudemmassa erillisessä saunatuvassa majoittuu mukavasti 5 henkilöä. Etelään aukeavalla rannalla aurinko paistaa pihalle ja rantaterassille koko päivän. Veneellä pääset kalaan tai soutelemaan ja puugrillissä paistat porukalle makkarat iltapalaksi. Päämökin olohuoneessa on sohvaryhmä ja pieni takka, jonka lämmöstä on mukava nautiskella iltaisin. Saunatuvassa on myös oma minikeittiö. Tänne voit ottaa mukaasi myös lemmikin.

COTTAGE GENERAL EQUIPMENT

Kauniissa perinteisessä mökissä on tupakeittiö, olohuone ja 2 makuuhuonetta. Mökissä on myös sähkölämmitys ja juokseva vesi. Uudemmassa erillisessä saunatuvassa on 2 vuodepaikkaa ja oma minikeittiö. Vuokraan sisältyvät polttopuut, sähkö ja vene.

BEDROOMS

The main cottage has one bedroom with a 140 cm wide double bed.
The small bedroom has a bunk bed suitable for children.
The living room / kitchen has a sofa bed, which serves as an extra bed if needed.
The sauna room has a sofa bed that can comfortably accommodate 2 people.
If you need linen and towels you can rent them from us separately for 10 e / person / stay.

KITCHEN AND GRILLING

Päämökin tupakeittiössä on ruoanlaittovälineet, astiastot ja ruokapöytä viiden henkilön tarpeisiin. Mukavuutta lomaan tuovat sähköliesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja jääkaappi. Mökkiin tulee sisälle raikas vesi, joka sopii juotavaksi ja ruoanlaittoon. Pihassa on puukäyttöinen grilli. Saunatuvassa on oma minikeittiö.

SAUNA, SHOWER AND toilet

Mökin pihalla on ekologinen, kompostoiva ulkokäymälä. Saunatuvassa on puulämmitteinen sauna, joka antaa mukavat löylyt. Saunan pesuhuoneessa on suihku, johon tulee lämmin vesi.

YARD AND BEACH

Mökki ja saunatupa ovat aivan järven rannalla – vain muutama askel ja pääset uimaan ja onkimaan. Rannassa olevalla soutuveneellä voit lähteä kalalle tai soutelemaan. Toimitamme sinulle halutessasi veneilyliivit – kerro tarvitsemasi koot ennakkoon.

SOUTHING AND FISHING

Jos haluat kalastaa ja olet 18-64 -vuotias, sinun tulee suorittaa valtion kalastonhoitomaksu. Esimerkkihintoja: 6 e/1 vrk, 15 e/7 vrk. Maksun voi suorittaa kätevimmin Eräluvat-verkkokaupassa. Voit myös vuokrata meiltä halutessasi veneeseen hiljaisen sähköperämoottorin 15 euron vuorokausihintaan. Jos saat saalista, pihalla on perkauspaikka.

PETS

Pets are welcome at this cottage! Please inform about pets when booking. Be sure to clean the animals' hairs from the cottage and furniture before you leave, and clean the yard from the garbage. Make sure that pets do not cause injury. You will be responsible for damages in both the cottage and the cottage environment.

Jos haluat tutustua muihin lemmikkiystävällisiin mökkeihimme, kurkkaa myös Minttu ja Tuura!

LINEN AND TOWELS

Bed linen and towels if needed 10 e / person / stay.

FINAL CLEANING

You can pre-order final cleaning in advance or during your stay. The final cleaning costs 60 €. If you do the cleaning yourself, the cottage has the necessary cleaning tools and supplies. Clean up on the day of departure!

If you order a final cleaning, you still should do this:
• Wash the dishes and put them in place
• Take the garbage to a waste disposal site
• Collect bottles and cans in bags
• move furniture to original places
• leave linen in a stack on the bed
• Take away the groceries you bring with you
• If you have pets, clean the hair and clean the litter

If you do the final cleaning yourself, do the following in addition to the above:
• Vacuum the carpets
• wipe the floor with a damp mop
• wipe the tables and tops with a damp cloth
• ventilate bedding outdoors
• wash the toilet and sauna
• Take the garbage to a waste disposal site

LOCATION

Huvila sijaitsee Orivedellä, noin 60 kilometrin päässä Tampereelta. Ajomatka Tampereelta on alle tunti ja Jyväskylästä 1,5 tuntia. Jotta pääset mökille, tarvitset auton. Pysäköintitilaa on aivan mökin vieressä kahdelle autolle.

Other things to note

We recommend that you bring outdoor shoes, warm and rainproof clothing and rubber boots to the cottage.

DO YOU HAVE ANY QUESTIONS?

Contact us now